Start
Stortravskit och folkfest hemifrån 11 juli!

Stortravskit och folkfest hemifrån 11 juli!

Stortravskit och folkfest hemifrån 11 juli!

Stortravet 2020 kommer köras utan publik liksom alla travtävlingar som körs för tillfället på grund av restriktionerna kring covid-19. Dessa riktlinjer har medfört att travbanorna just nu enbart är arbetsplatser - och inte eventarenor. Den traditionsenliga folkfesten som hör Stortravet till kommer därför inte i vanlig ordning vara här hos oss - utan hemma hos dig!

Stortravet körs traditionsenligt andra helgen i juli med lördagen som höjdpunkt med spel på V75 och Årjängs Stora Sprinterlopp som huvudlopp. Publiksiffran brukar vara omkring 10 000 personer och det är med sorg som det planeras för en publikfri helg.
Det innebär även intäktsförluster för föreningen som lever upp denna helg som arrangör för eventet Stortravet som är travbanans flaggskepp.

Istället för att kunna välkomna (Sveriges vackraste) publik på plats 11 juli gör Årjängstravet en annorlunda satsning. Istället sätts siktet in på en kampanj med uppmuntran och målet att skapa mindre folkfester hemifrån runt om i hela landet. Årjängstravet ställer därmed om, för att slippa ställa in, och satsar på digitala besökare istället för fysiska besök på plats Stortravet 2020.

 

Kampanjen lanseras fredag 12 juni i form av Stortravskit på olika nivåer med spännande innehåll så som merchandise, travprogram och det viktigaste av allt, stödbiljett. Du kan köpa Årjängstravets Stortravskit som bidrar till att skapa feeling och folkfest hemma samtidigt som du blir ambassadör för Sveriges vackraste bana.

 – Vi vill ge traventusiasterna runt omkring oss chansen att vara en del av vår stora travdag trots att de inte får närvara på plats. Det är dessutom många som hört av sig och vill stödja oss i dessa tider vilket värmer. De flesta klarar själva lista ut att det inte går oss obemärkt förbi, att få arrangera Stortravet utan publik. Det är intäkter vi lever på hela året som vi nu missar. Om vi kan ge våra travälskare "travfeeling" hemifrån när de arrangerar sina egna små folkfester i kombination med deras ambassadörskap tyckte jag det var en utmärkt idé att testa, säger Johanna Karlin, Årjängstravet.

 

Stortravskitet kommer att kunna köpas på Tickster och lokalt på Svanqvist tryckeri. Kampanjen kommer att leva i sociala medier med start fredag 12 juni.

 

Vid frågor kontakta

Johanna Karlin, travbanechef

0573-63 85 61 johanna.karlin@arjang.travsport.se

 

En bild som visar ritning

Automatiskt genererad beskrivning
 

Växel: 0573-711 545
Mejl: infoarjang@arjang.travsport.se

Postadress: Box 4, 672 21 Årjäng


Hemsida: arjangstravet.se
Sociala medier: @arjangstravet

Text: Johanna Karlin
10 juni 2020
Skriv kommentar
Dela med andra!