Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Skicka upp bild ...

Skriv PostIt-lapp ...

Hallo mina nabor i Norge! Jag har ett magnifikt förslag! Om ni får bl.a. Cola, Röjk och Ribbe gratis av oss svensker så kan väl vi få gratis sjukvård av er! Inget dumt förslag, eller hur?

Du som klagar på misskötseln på vissa hus: Ta kontakt med ägaren och erbjud dina tjänster som konsult i hur huset ska skötas. Du kan ta ut en lön på fyra gånger så mycket som en sjuksköterska.

Gjut in rejäla fartgupp på E18, utan att skylta för dom, så att folk lär sig att inte köra så fort.

Jaja du har tjatat om detta vådliga hus 100 gånger nu.

Ekonomin kanske inte räcker till för att rusta upp huset?

Men du kanske vill bistå ekonomiskt eftersom du värnar så mycket om husen :)

Som årjängsbo som ser huset med tornet på taket hur illa sköter ni det Alla gamla hus är snart borta i vår komun Så svårt kan inte det väl vara Skälp er ägare

Synd att du inte levde på 1600-talet. Då kanske du hade gått ut och tittat när Kungen kom förbi endera på hästryggen eller i en vagn med häst framför!!??

Hur kan det bli sån hysteri när dom utser en kung i England, vi lever väl inte på 1800 talet. Skulle inte titta om dom passerade på vägen utanför här.

Liberalernas opinionssiffror är alldeles för låga! Dom sköter sig med bravur i regeringsarbetet tillsammans med Sverigedemokraterna! Hoppas det snart blir nyval! Då tror jag dom får många fler minister-poster!

Finns inga politiker som driver på i E18-frågan. Där finns svaret.

100 miljoner ska satsas på värmländska vägar! Men inte en endaste krona satsas på E18 mellan Valnäs.och Åsebyn! Skamligt! Någon som vet varför?

Ett stort pengatapp för kommunen är denna medvetna skadegörelsen på skolan i Årjäng. Varför inte kameraövervakning?? Och då elever tagits på bar gärning, varför inte bötfälla föräldrarna?

Provocerande att kommunerna anordnar möten för tusentals kronor och äter av skattade pengar. Lägg pengarna där de behövs och håll era onödiga möten via teams. De går inte skylla på små lokaler de går att ha många möten online

Önskar jag kunde vara i.Örebro den här helgen. Kanske man kunde ha fått sig ett glas med lite ”godis” i då, eller kanske något annat uppiggande!!!

Ack Värmland du sköna, du krona bland Svea Rikes länder.

Facebook subventioneras med lokaler och billig ström i Sverige. USA bötfäller Ericson och Swedbank för skumma affärer. De avlyssnar den datatrafik de vill. Är Sverige en nickedocka till USA?

Vad menar SD, L, M, och KD med att man inte ska få vistas i Sverige om man ”begår VANDEL”? Kan någon förklara? Gäller det t.ex. om man köper kärlek för pengar eller om man försöker äga en kvinnas kropp mot hennes vilja??

Varför betala löner till forskare och experter inom olika områden när dom riktiga experterna finns gratis på Facebook?

Årjängs finaste hus gröna huset nedan för cafet Det ruttnar snart bort ser det varje dag jag passerar Stor skam att inte bevara en del av lilla samhället Tragiskt skärp er

Överkonsumtion orsakar elände. Varför ta ny papperspåse att lägga frukt i på affären när du nyss har slängt en likadan, som kan användas om och om igen. Brödpåsar i plast finns i överflöd. Tänk i smått som i stort.

Få hjälp på banken? Vi har ett pågående paradigmskifte i Sverige. Nu måste det bli stopp för bidrag hit och dit och var och en måste

lära dig att rätta mun efter matsäcken. Nu styr M och SD och snart vänder det!!!!

Allt måste bli ett slut

Problem med att betala för höga el-, mat- och drivmedelspriser? Titta in på Westra Wermlands Sparbank. Den ligger tvärs över gatan mittemot Konsum. Där får man hjälp! Jag fick det tipset av Elisabet Svantesson (M). Lycka Till!!!

Antar att du som skriver är förälder till ett barn som inte beter sig i skolan. Det är inte ditt fel såklart men det är inte hållbart att ett barn ska förstöra miljö och undervisar för alla de elever som sköter sig.

Citat är ett exakt återgivande av vad någon skrivit. Ett referat är ett återgivande med andra formuleringar. Nog förekommer det en del dumma inlägg här på anslagstavlan!

Döm busiga elever att få en av föräldrarna som bisittare under lektioner där de missköter sig. Målsman är den som har huvudansvaret för ungens uppfostran.

På tal om elever som bara jävlas i skolan Har de föräldrar som vet vad dessa barn håller på med Många föräldrar är steget efter Är det medvetet är det för djävligt Skärp vakna

Citat ”Om en unge är busig så ska föräldrarna stå för hemundervisning” slut citat. Det är i särklass det dummaste inlägg jag har läst här på anslagstavlan! Inte undra på att samhället är på väg att rasa samman med sådana åsikter.

Busiga och oanständiga ungar ska inte få plåga lärare och andra elever, nej skärper dom inte till sig så får dom hemskolas istället, eventuellt med privatlärare och om inte det fungerar så får föräldrarna ansvara för utbildningen

Vart är vi på väg???? Rättsväsendet är inte vad det borde vara!! Sprängningar och skjutningar ökar!!

Till råga på allt så har vi en regering som inte mäktar med att hinna med allt som sker nu och samtidigt hantera Nato-frågan.

Friskolor är inte som gamla hederliga kommunala skolor.Läste i tidningen att busiga okoncentrerade elever stängs från friskolor. Dom behöver ju extra hjälp. För dyrt kanske? Friskolor i vår kommun beter sig väl inte så. Eller?

Äntligen. Nu har även Liberalerna vaknat. Det är dags att dra ner på de höga kostnaderna för våra friskolor!

Hoppas kommunens politiker jobbar hårt för att ge medelålders och yngre arbetslösa chans till jobb istället för att vara sjukskrivna eller gå på bidrag. 70 +are jobbar ju mer och bidrar till bättre ekonomi i kommunen!!!!

Tycker politikerna i Årjäng ska kämpa för en svensk-norsk polisstation även i Hån/Töcksfors. Kanske i samma nya lokaler som idag Tullen har? Borde ju bara vara en win-win situation. Polisen kan tillbringa mer tid ute på fältet.

Hoppas demokraterna Blinken och Harris lyckas blidka turkarna så högeryttrarna Ebba, ”Uffe” och ”Tobbe” kan klappa sig för brösten och säga….Jaa, vi lyckades!!!

Dela med andra!