Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Skicka upp bild ...

Skriv PostIt-lapp ...

Upplev något spännande: Åk Epa-traktor med 4 obältade ungar i framsätet.

Hur många olyckor ska ske innan det blir en lagändring ?

Flera har ingen reflex på triangeln så omöjligt att se att det är ett låghastighets fordon i mörker. Nej till A traktor på stora vägar - ja till a traktor i tätort

Köp inte tulpaner. De blir så snart till sopor, precis som trädgårdsmöbler i konstrotting.

Existerar elkrisen för att oss och skrämma oss till sparande för att medvetet minska elförbrukningen och därmed rädda oss från klimatförändringarna? För att vi ska nå vårt mål i avtalet ?

Håller med! Hur kan en upphissad TRASDOCKA vålla en internationell kris!!?? Det vore väl mycket smidigare om EU-etablissemanget satte "trasdocke-objektet" på plats!?

Vi vill inte gå med i Nato därav Erdoğan dockan.

Skandal att folket inte fick säga sitt i frågan utan beslutet togs över huvudet på oss

både ris o ros till snöröjarna. Du som kanske inte vet detta, men snön skall plogas om möjligt ut på den sida som det inte finns garage uppfarter.och villaingångar.. du kan väl tänka på detta nästa gång. "En glad pensionär"

Kul med möjligheten att dejta här på anslagstavlan. Mera sånt!!!!

Hej! Jag undrar om någon skulle vilja börja dejta mig för jag känner mig redo att träffa kärleken. Är du man eller kvinna eller något där emellan så skriv här så kan vi kanske ser på en fika på broms café eller varför inte lunch

Snöröjningen i Töcksfors samhälle är ju under all kritik. Hur f.n tänker ni som plogar ?

Önskar er alla ett Gott nytt år och hoppas att det blir ett bra år just för er!

Puss och kram!

Javisst är hon högavlönad! Men hon skulle nog komma långt ändå. Hon har ju en alldeles otrolig stark TRO!! Hon, till skillnad från MÅNGA andra, TROR och hävdar att eldstödet till hushållen var på plats den första november.

Ansvarig minister påstår sig förstå folks oro för kommande stora elräkningar, det tror jag inte ett dugg på, med en månadslön på 145000 befinner hon sig väldigt långt ifrån verkligheten.

Helt klart så är det den näst senaste ”skribenten” som träffade den ömma punkten!!!!

Som svar till nedanstående skribent så verkar jag träffat en öm punkt på en kränkt Miljöpartist. Hoppas din el-räkning är dyr denna månad.

Vad hette den största EU-fantasten som gick i bräschen för att vi skulle gå med i EU? Har jag inte helt fel så var han MODERAT och hette Dinkelspiel. Har jag fel i att du som skrev förra inlägget har högersympatier. Eller?

Vi behöver inte en ny regering. Vi behöver lämna EU. 70% av all el exporteras ut ur landet p.g.a vårat medlemskap i EU.

Vi kastar miljoner kr till andra länder istället för att använda dessa pengar till exempelvis el stöd i vårt eget land .. vi behöver ny regering

Hellre gå på is och ha det glatt än att gå i lera och sörja.

Nu har E18 mellan Valnäs och Årjäng mycket bättre asfalt och mycket mindre med hålor än gatorna inne i samhället. Hallå Liberaler…..ett nytt prio 1 kanske?

Nyponvägen borde byta namn till halk on vägen

Vi på Nyponvägen skulle också behöva grusade vägar 

Dåligt plogat? Med tanke på den sammanlagda mängden snö vi får på ett år har vi faktiskt överskott på plogbilar.

Jag skottar aldrig snö. Den smälter ju bort förr eller snart.

Fruktansvärt dåligt med plogade områden i Årjäng. ÅBAB är ju fruktansvärt dåliga på att ploga många får pulsa fram i snön gamla som unga!!

Hoppas regnet snart är här Vi som hatar snö o kyla

Har man råd till solceller så har man råd att använda kylskåp inne ..

Finns det någon idiot som fortfarande har på det strömförbrukande kylskåpet inomhus när hela Värmland är som ett enda stort kylskåp? Själv har jag mat i källaren och i en blå tunna ute. Perfekt!

En björn gör välinte så mycket väsen av sig

Tycker att komunen tänker rätt att bygga till nordmarkensskola Så att komunens 3 tredje klassare samlas i centrum av komunen Det håller nere kostnaderna Årjäng är ju bara en avstamp för vidare skolgång

Nu när vi är centrala i komunen är vi glada att ni spenderar lite pengar på vårat bolag Som finnas för er i många år framåt I annat fall finns det utlämnings ställe GOD JUL

Såg en björn lufsa över vägen söder om Låbbyn idag 1 dec vid 17-tiden. Hoppas någon skjuter den.

Nej för det funkar uselt efter att de uppdaterade sin hemsida så man blir utslängd

Självscanning??

Du kan ju för tusan beställa mat och hämta i boxar utanför… man tycker ju det borde räcka? Eller??

Kan inte någon av våra matbutiker i Årjäng ordna själv scanning så att man slipper stå i köer och slipper mänsklig kontakt om man har en riktigt pissig dag och bara vill köpa sina grejer och gå hem? Gärna Coop

Gränsskyddet är väll helt borta då tullen är stängd på natten . Bara att köra 路‍♂️

Eftersom Eda får en polisstation på gränsen kanske det är planer på en likadan i Hån/Töcksfors? Skulle stärka gränsskyddet betydligt.

Dagens ros till polisen i Årjäng som är ute och visar sig på nätterna oftare nu för tiden. Känns tryggare och så bra att ni fångar in alla dessa olyckliga själar som sätter sig fulla/drogpåverkade i sina bilar.

Vad säger en liberal Ja tack vad tycker ni Låter det bra Är vi aviga nog

Varför har vi inte halv skatt vid jul så som Norge ?

Mer vill ha mer. Äcklig ledning i regeringen som sänker sig egen skatt men låter folket lida i svåra tider

Bolagen höjer o sänker sina priser på drivmedel exakt lika mycket varje gång, är det inte förbjudet med kartellpriser?

Det finns en kvinna som bor i Hajom som flitigt uppdaterar sin Facebook med bilder och text om älgar HELA tiden. Mkt bra med varningar men varför byggs det inte viltstängsel mellan Årjäng och Töcksfors? Det är ju olyckor konstant

Jag har för mig att jag skrev i ett inlägg för ett par.månader sedan att man borde PAUSA badhusbygget en tid framöver. Först nu verkar det vara aktuellt. Jag är inte politiker, men lite vett har jag ändå!

Prissänkning på bensin med 9kr blev 14 öre,så mycket var det vallöfte värt.

För 2 mansåldrar sedan (80 plus 80 år) på 1860-talet kom fotogenlampan. Kan va bra att veta för att få perspektiv på tillvaron och uppskatta allt bra vi har nu.

Tack till alla som gjorde Allhelgonadagens gudstjänst, i Silleruds kyrka,

till en vacker och stämningsfylld högtid.

Dela med andra!