Start

Skicka upp bild ...

Skriv PostIt-lapp ...

I dessa tider vad är det som är så väldigt med dessa fotbolls matcher nej lägg ner hela skiten lika så shl hockeyn Det är inte fair play Det finns bättre saker för det är ju bara lek En som gjör ett mål i fotboll kramas av sju

Jag förstår, och jag är säker på att du också förstår att allt kallas för "välfärds-sjukdomar".....som dom "lärde kallar det. Men problemet är ju att dom "lärde", politikerna bl.a. är dom som har skapat dom! Sjukdomarna alltså.

Plågorna infinner sig. Den ena efter den andra. Corona-Coviden härjar. Pollensäsongen har börjat för igår kliade det i ögonen och det blir bara värre. Kolesterolen är för hög. Jag är för fet och dessutom hungrig. Och ont i ryggen.

Vore intressant att veta om återvinningen av plast, pappförpackningar och kartong i Backa töms av samma sopbil och blandas eller ej. Om allt därmed går till brännbart. I så fall. Varför sopsortera?

Överfullt i containerna för plast på återvinningen i Backa idag,verkar vara mer regel än undantag.

Googla på Unionen så blir du klokare.

Jag har hört mycket .men vad är unionen för en förening Vad handlar det om ,har det kommit till något nytt Det är väl kanske en massa utan jobb som hittar på något Eller är det förankrat på någon hemsida UNIONEN

Nu är det påsk. Var glad!

Undrar om det är sjukvårdspersonal i Årjäng som har mått dåligt efter att ha fått astra-vaccin!!??

Jag bor på landet och har så lite post att det räcker om lantbrevbäraren kommer en gång i veckan.

Musa måste bestämendelests i fälla

Kvinnor har aldrig varit lägre stående i alla tider så det måste forts... nej just det tiderna förändras. Det är nu mer farligt och otryggt att gå till skolan, barn blir rånade , hotade osv. Här måste vi vara realistiska.

Ser så många föräldrar som klagar om p plats vid skolan Varför måste ni köra o hämta varje dag Barn har ju alltid gått till skolan Å dom utanför komunen får skjuts Skärp er o klipp navelsträngen Ni gjör er till åtlöje Dom utveklas

Tänk om SD och L bildade koalition i Årjäng. Då kanske det skulle bli "drag under galoscherna" när det gäller L.s Prio 1 som ju är en bättre E18.

varit i från årjäng i några år ,o allt är sig väl likt Storgatan finns där Men det jag reagerar att allt är borta .hyreshus har kommit upp Men det jag minns att det .fanns en butik på gatans bästa läge Tyvärr ruttnar det bort

Bra att födda 1946 och tidigare kan beställa vaccinering. Ändå bättre vore om det funnes lediga tider redovisade i vårdguiden 1177.

Morgonstund har guld i mund.Hoppas att vi aldig ställer om till vintertid igen.

Vill någon börja jobbet 1 timme tidigare, så gör det då och tvinga inte alla andra att ändra klockan en timme. Helt sjukt. Bor vi i en diktatur?

Ja, och såna korkskallar finns tydligen i vår kommun också.

Märkligt att människor vill visa öppet hur korkad man är genom att demonstrera och påstå att covid inte finns.

Tack till de på vårdcentralen som ställer upp en lördag för att vaccinera +65 are. Suveränt och mycket välskött, ni är allt tack värda.

Preben M

Efter att vara leksands supporter Käns det att vara där vi är Vi har ju fuskats dit Med försälgning av några trotorkanter Det är inte fair play Ta steget ner med gott samvete Dalmasar

Om ni får samtal på er mobil, från telenr som börjar på +25, SVARA INTE!! Så fort ni svarar kostar de 160:-

Gott att kunna läsa mellan raderna och tyda partiblocket som "REALIST" tillhör. EU fanatiker också trologtvis som inte inser att det är experiment-kolossen EU som bromsar vaccintillgången!

Vad är det som är så bra med löven Sveige ligger långt efter Andra länder när det gäller vaccin Det är väl ingen merit Nej i det här landet har vi ingen regering med pondus Det är bara mjäkigt Nyval är det som gäller REALIST

Äntligen en politiker med Pondus! Bra gjort av Löfve'n som tog kontakt med Solberg så gränsen öppnades för arbetspendlarna. Det är märkligt att så många politiker bara pratar och babblar utan att något händer!

För oss med viss rondör är inmatningen på frysen på Coop stängt under hela förmiddagen pga risk för coronasmitning och det går inte att skylla på personalen. Ska våra innekatter svälta ihjäl?

Inte konstigt att antalet invånare i kommun minskar . Vad gör kommun för att få hit jobb ? Företag i kommun måste ju starta upp i Bengtsfors för att lokaler inte finns ..

Så fint o mata upp smaldjuren Till frysen Coop är öppet hela året

Det finns så mycket mera en gränskommun ska få att fungera och inte bara stirra sig blinda på att få till ett nytt badhus som vi inte har råd med . Det jobbar personer på båda sidorna om gränsen som ska fungera i såna här tider .

Jag funderar på varför man som dagspendlarna till Norge inte får besöka kommunens sjukhem. Vi koronatestas ju en gång varje vecka.

Jag har tråkigt.

såg att Peab ska asfaltera i Årjäng kanske 3 år framöver.Bra dom har att göra i 3 år för att få ordning för vägarna är dåliga.

Varför ska inte barnen ta sig till skolan ,på egna ben Forskning visar att dom som går till skolan är mycket aktivare På undervisningen ,dom bor ju i samhället Är dom så lata när de ska hem Eller ni föräldrar Som är så bekväma Fy

Barn får inte cykla innan årskurs fem enligt skolans regler så tyvärr går inte det. Parkeringen vid sporthallen är alltid full och så även övriga perkeringen vid skolan.

Nu ska vi inte dammsuga mellan 16 och 18 på eftermiddagen för att undvika överbelastning på elnätet. Gör som jag. Jag ställde undan dammsugaren för tre år sedan och sopar golvet med en riktig sopborste gjord av trä och tagel.

Det är barnen som ska cykla till och från skolan.

Alla Miljöpartister kan väll cykla till skolan så kan dom spara parkeringsplats till alla som röstar annat ..

Till Årjängs kommun, vad kostar det att hyra in Securitas på skolan ? Använd pengarna till nya parkeringsplatser för det är nämligen KAOS vid skolan att hämta sina barn och det är ert fel att de inte finns tillräckligt med platser

Kan någon som är ung och stark hugga upp isen till änderna i Ruus forsen och vid församlings hemmet.Änderna har snart inte något öppet vatten att vara i.

Hoppas att KD och S fortsätter att kämpa för att gränsen mellan Norge och Sverige ska öppnas!

När jag vill se på spruttagning ser jag på Redtube. Rekommenderas.

Kan de personer som bär sig idiotiskt åt kallas för idioter oavsett intelligens, hög befattning eller fin bil?

Måste tv visa spruttagning hela tiden .jag vill inte se det hela tiden.

Bassänger är en nödvändig träningsform för bland annat personer med funktionsnedsättning som för övrigt är människor som också behöver motion och aktivering för att må bra

Skippa miljöfientliga artificiella miljöer som simhallar, plastgräsmattor och ishallar. Utnyttja naturen när den ger dig möjlighet till lämplig aktivitet såsom att bada, åka skridskor, löpa på gräsplaner efter boll, cykla mm.

Lägg ide'erna om en simhall åt sidan några år. Vi vet inte när vi kan simma tillsammans. I backspegeln skulle en ishall varit bättre. I den hade både vi gamla och de unga umgåtts med lägre smittrisk.

Minska elförbrukningen på alla möjliga sätt så vi slipper fler vindkraftsparker här i kommunen.

Vi behöver en simhall för barnen behöver lära sig simma. Här handlar det om prioritering. Förresten sluta va så dumma och gå på isen

Släck gatubelysningen till sommarvik och tänd belysningen i Årjängsbacken.

Vi är knappt 10.000 invånare i kommunen. Det förstår väl vem som helst (oavsett partifärg) att vi inte har råd att satsa flera miljoner på en ny simhall. Bordlägg och vänta tills alla "vågor" av covid har ebbat ut.

Vi äter äppleskal, potatisskal, gurkskal mm. Det måste gå att äta bananskal, äggskal, svinskal mm.V ilket slöseri!

Du som älskar mig hör av dig för jag vet inte vem du är. Jag har varit utomlands.

Jag älskar dig -

Dela med andra!