Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Skicka upp bild ...

Skriv PostIt-lapp ...

Polisen konfronterar 4 st tjuvar som slår till polisen och sticker ?

Känns lite märkligt .

Tror att Åsling (C), ja just det, (Centerpartiet) kommer att ordna så tullen blir öppen dygnet runt. (C)kommer också att ordna utbyggnaden av E18 så småningom. Kanske i allians med S i regeringsställning! Inte dumt! Eller hur?

Haha .. gott om parkerings platser bakom systemet . Det är tragiskt dåligt med det 

Parkeringen bakom Systembolaget har got om p-platser,ett litet tips till er som inte har sett denna

Flera vargar härjar i området runt travbanan när blir första olyckan med skenande häst.

Stämmer bra att det finns dåligt med parkeringsplatser.. PRECIS UTANFÖR DÖRREN.! Där klämmer skon.. Men på 50 meters promenadavstånd så finns massor..

Bra med motion..

God Jul.!

du kan nog inte räkna? Det finns MÅNGA fler p-platser här, med gott om plats till ALLA, från Årjäng, Töx och norskar med flera. Tror inte jag önskar dig nån God Helg,))

Angående parkering vid bolaget i Årjäng Det är väl klart att det är bättre ,parkerings möjligheter vid handelsparken o köpcentrat För det finns ju inga kunder Finn er i det o kom till centrum GOD HELG

Vad jag tycker om ungdomar med A-traktorer?

Underbart att dom kan ta sig fram, träffas umgås, hjälpas åt med nåt bilproblem.. Jag ser bara positivt på det och att dom lär sig massa "på vägen". Varför undrar du???

Det stora felet med systembolag i årjängs centrum är läget! och brist på nära parkering för alla kunder. Töcksfors shopping och Handelsparken framförallt kan tillgodose det kravet med bra parkering inom rimligt gångavstånd.

Låt Systembolaget vara i Årjäng det är ju det enda som finns där . Ett totalt urtråkigt centrum förövrigt .

Varför valde Systembolaget att ha 2 st systembolag i Strömstad ? Hmm var det på grund av dom köpglada Norrmännen tro ?

Vända på steken? När bevisen inte kan hittas läggs bevisbördan över på den andre... suck. Bättre argument måste väl finnas?

Förstå systembolagets uppdrag! Okunskapen är tröttsam!

Vad tycker folket om alla underbsra motorintresserade ungdomar i komunen och deras A-traktorer?

Vi vänder på steken ? Kan NI bevisa att handeln INTE skulle öka som vissa påstår .

Men t.o.m. Årjängstrollet vill nog ha belägg för påståenden. Men belägg kring systembolag i Töcksfors lyser fortsatt med sin frånvaro...

Bolaget ska vara i Centrum Välkomna hit i från väst ,och andas lite frisk luft God jul där borte

Tror ju inte att Årjängstrollet vill ha ett systembolag i Töcksfors,för det är nog en lokalpatriot.

Varför det skulle vara ett påhitt går att läsa nedan. Visa gärna "säkra källor" på att det stämmer och inte bara är ett påhitt från Årjängstrollet

Varför skulle detta vara ett påhitt? Troll har ni i Årjäng, inte i töcksfors.

Varför skulle de satsa i Töcksfors? Det strider mot deras riktlinjer och äventyrar antagligen deras monopol. Sen så finns det väl inga belägg för att det skulle öka övrig handel som en del påstår. Men det är ju ett sidospår ;-)

Hur kan man vara så säker på att det inte blir ett systembolag i Töcksfors?

Sluta trolla! Systembolaget tänker inte satsa på expansion i Töcksfors. Lägg ner

Bara de inte tar bort Systemet i Årjäng. För då blir jag vansinnig!

Å så va surret igång igen..

Det vore mycket konstigt om det inte öppnas ett systembolag i Töcksfors nu när norrmännen väljer att satsa på nya lokaler.För man har ju hört att systembolaget gör allt för att fokusera på ökad gränshandel och sin egen försäljning

Hört av rätt säkra källor att systembolaget har valt att etablera sig i den nya delen av bygget på Töcksfors Shoppingcenter. Vad tycker ni i Årjäng om detta? själv tycker jag och många andra att det är bra att de satsar i T-fors.

Nu höjs sockerskatten i Norge och svensk gränshandeln jublar,men hur många handelsparker och köpcenter är svenskägda? visst skapar det arbetstillfällen,men vart går den stora vinsten!!!

Tack för tipset! Bra! Kollat på Möten, handl. å protok. på kommunens hemsida. T.ex. 2011-12-11. Då var årsprognos - 1,7 milj. för Stöd och omsorg. Sedan gick det bättre år för år. Hoppas på fortsättning! Gott för vår plånbok!

Vill man kan man se hur kommunens ekonomi har "svajat" under åren. 2014 t.ex. var ett bra år. BUN gick - 3,7 milj. och stöd och omsorg + 4,2 milj. Alltså totalt + 500.000. Inte illa! Undrar hur bokslutet 2017 kommer se ut?

Det ska tydligen till en centerpartist (Bäckström)som kämpar för att tullen ska vara öppen dygnet runt! Det verkar ju vara totalt handlingsförlamade majoritets-politiker i vår kommun!!!

Kommer det att bli mindre med mobila tullare när stationen stänger nattetid?

Att polisen inte har ekonomi för att öka tryggheten är ju ett stort problem sen att tullen ska stänga nattetid gör ju att det blir ännu sämre med tanke på att ALLA som vill köra över gränsen olagligt kommer använda E18 i Årjäng

jag skäms när jag kommer till den svarta delen på e 18 mellan travbanan och hotellet men det lyser ju upp lite av vindkraftverken i alla fall.

Inför valet om några månader undrar jag om något parti kommer att driva frågan om namnbyte på vår kommun? Det är en ju en MYCKET viktig fråga och ger säkert mängder med röster!!?? Varför inte Mårjängs kommun? Haha!

Vi måste ju förstå att polisen inte har ekonomi för att vara närvarande och synliga för att öka tryggheten i kommunen! Kommunen har ju för tusan inte ekonomi för att få ökad trygghet genom tända gatljus!

man kan ju säga att förlikningen med familjen emanuelsson är ett lågvattenmärke för kommunens avloppsvatten!

Försök att minska på all plast. Höj priset på plastkassar i affärerna och anlägg inga plastfotbollsplaner i kommunen t ex. Tack.

Fast grejen är ju att det lovats i åratal att göra E18 säkrare just där vid kyrkan och vid Holmedal, nu blir det ingenting?!Lova runt hålla tunt, tycks vara tidens melodi..

Finns många farliga korsningar där jag inte bor

vore mindre farligt om du bodde där?

Skandal att inte korsningen vid Töcksmarks kyrka ska göras om.. Den är ju livsfarlig!

Å jag bor ändå inte i Töcksfors..

Riktigt dåligt vägverket.!

Enligt M:s hemsida så arbetar dom ännu för två högstadier i kommunen! Jag tror nog att ni MÅSTE ändra en del i partiprogrammet innan valet nästa år....eller?? KD har ju redan "svängt" och ändrat! Bara löftet om bygdeskolor är kvar

VA? Är det 1:a april eller? Elpriset ska SÄNKAS för stora delar av Värmland från 1/12! Mellan 1-5%, beroende på hur man bor. Ja det tror jag på när jag ser elräkningen! Är det sant så: HURRA, äntligen något som är bra!

Högst service-avgifter i Värmland.....och så begär en del belysning över hela samhället. Lite hum om hur ekonomi ska skötas tycker jag hör till allmänbildningen! Tur att det är val snart!!!

Varför ska ljuset släckas utefter en gång och cykelväg.?

Och tändas på en bilväg där merparten av fordonen har egna ljus på fordonen.?

Släck ljuset till Sommarvik och tänd ljuset i Årjängsbacken.

Skoj att se Hanza produktion som blomstrar och nyanställer personal igen .

Någon sa att kamerorna inte sätts upp förrns efter älgjakten. VARFÖR? Det blir ju älgjakt året efter igen.. vad är orsaken till väntan? Och vem blir först med att åka fast?he,he..

Lämna tull stämplarna till tex KGH så sköter de alt, då spar vi in på personal som kan jobba mer ute och ta de som inte tullar , för de spm går in på tullen har redan tull deklarerat !

Att stänga tullen nattetid måste vara något av det mest korkade som Löfven och hans intelligenta gäng hittat på.Det är så dumt att man kunde tro att rikspolischefen är inblandad.

Är inte helt säker men jag tror att skadorna blir mindre om man kör på en älg i 70 i stället för 110.

Tråkigt att vägverket tycker det är viktigare att få in böter mellan Årjäng-Töcksfors på fartkameror!Lägg pengarna på viltstängsel i stället om ni vill rädda liv!

Det är tyvärr bara jägarna som inte som inte inser att det är ett kommande problem med vildsvin.

Grattis till er Töcksfors damer.!

Inte många matcher som ni har kunnat spela med samma lag, å ändå så fixade ni det.!

Starkt jobbat alla.!

Dela med andra!