Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Skicka upp bild ...

Skriv PostIt-lapp ...

Ett inlägg mot alla som sitter med mobilen i en epa eller en epa Böter 8000 tusen är väl normlagt alla dagar men alla vad sverige tycker som vet best jämt

Stefan holm en stor hjälte som vågade o stod upp Mot alla skitungar Som inte föräldrna bryr sig om Detta är heder TACK STEFAN

Det skulle vara bra om någon på den av mig uppskattade Årjängsportalen kunde korrekturläsa och rätta bl.a. felstavningar innan postit-lapparna publicerades!

Tänkt om flera tänkte som .stefan holm o sa från när det behövs Man måste börga o betesig Men det finns säkert förälgar som tycker det är fel Vad tycker är rätt Ett tipps bry er när era barn är 28 år är ni glada BRY ER OM ERA BARN

.hylla stefan holm som vågade ta isär några små grabbar

Inte behöver kommunhuset en fullmäktigesal. Man kan väl tillfälligt tömma bassängen i nya badhuset och ställa stolar och bord i botten på den och hålla fullmäktiges möten där!!

Är det någon som på allvar tror att en renovering av kommunhuset slutar på 100 miljoner? Huset är ju 70 år gammal.

Varför inte pensionärspriser på nya gymet

Dyrt

Ett jättehärligt alternativ, jo du det finns säkert några pappskallar som röstar på dom.

Ett jättehärligt alternativ!!!!

Nu ”hänger” jag också på Folklisan

Ett mycket mer demokratiskt parti.

Nu kanske vi slipper Ebbas, som hon

själv kallade dom ”stålskogar” i vår fina natur!!

Höger.

Filade du med höger eller vänster hand?

Motorsågen sågade snett åt vänster. Jag filade endast tänderna på höger sida. Nu sågar den rakt igen.

Även om priset på el är 0 öre kwh kostar el.överföring, energiskatt och moms 87.5 öre kWh. Abonnemangsavgift på 3512:- per år tillkommer. Gratis el får vi nog aldrig.

Idag när det blåser är priset på el 1,5 öre kWh, undrar vad priset varit utan vindkraft.

Nån som vet va kommun betala i hyra för Volvo ???

Varför slänger nästan alla plast- eller pappers-kassen efter att ha pantat returburkar och flaskor när kassarna fortfarande är tillräckligt rena och hela för att användas om och om igen?

Den i folkmun kallad "guldbroa" som går över silbodalsälven är fullständigt nerklottrad med graffiti mm. Märkligt att inte kommunhusets pampar bryr sig mer om denna bro! Vad är problemet? Få bort klottret tack.

Inför gratis inträde på alla Årjängs IFs hemmamatcher både på herrfotbollen och damfotbollen.

Till dig som inte bor i Årjäng: Välkommen till Årjäng!

Optimalt att alla stockholms lag Ligger i allsvenskan i hockey Även i fotbollen med den publiken som inte har allt under kupan AIK DIF HIF Spelas utan publik naturligts vis Vilka fans är det då

Stor ros till Årjängs poliser som blivit mycket mera synliga i kommunen. Märks att det blivit fler poliser i vår kommun.

Angående ICA och LIDL. det är väl fri konkurrens i Sverige. Så då borde väl LIDL få komma igång med sin butik såvida inte någon Chef på ICA sitter på två stolar och är med och bestämmer inom kommunens väggar.

P-vakterna i Årjängs kommun får gärna åka o lappa alla felparkerade norska bilar som står på handikapsplatser utanför Töcksfors shoppingcenter.

Jag genar i rondellen ibland när det inte är andra bilar i närheten och det har gått bra. Det är väl helt lagligt hoppas jag. Inte värre än att köra om en A-traktor på E_18 anser jag. Jag har väl rätt?

Dubbelt så dyr elräkning beror endast på förstörd elmarknad och stôllar vid makten.

Om elräkningarna blir dubbelt så dyra kanske du drar ner på elförbrukningen och vi slipper vindkraftverket som planeras att byggas mitt på travbanan.

Personer som kommer från ett land utanför EU som döms till utvisning i exempelvis Sverige, då bör utvisning på livstid gälla från hela EU inklusive Norge, Storbritannien och Schweiz.

Konstigt att motståndarna till vindkraft vill ha dubbelt så dyra elräkningar.

Jag anser att strömräkningarna bör vara progressiva, liknande skatten vi betalar. Få ner förbrukningen så vi slipper kärnkraftverk mm.

Årets snöröjning måste väll vara den sämsta upphandlingen Årjängs kommun någon sin har gjort . Bilar skakar i sönder .

Varför ska ICA lägga sig emot ett Lidl bygge . Då skulle väll Euro Cash ha lagt sig emot att ICA öppnade då Euro cash va före ICA . Är ICA kung tro

Vandrade Storgatan uppåt en vintermorgon och det doftade bilavgaser som vi vet är hälsosamma och nyttiga. Varför inte låta avgasröret mynna ut i passagerarutrymmet i bilen, sänk bensin/diesel-priset, asfaltera mer och bygg ut E18.

I dag hände det igen Aik idioter blev utslängta från södertälje i allsvenskan Är det inte dags att degradera A ik o Djurgården till div 4 yra TÄNK HOCKEY SVERIGE Klart 99 niorna har ennan åsikt BEKLAGLIGT ATT DOM INTE KAN BETSIG

Alldeles utmärkt! Aremarks kommun i Norge (gränskommun till Årjäng) ska börja lagra kärnbränsle.Jättebra !!!! Då blir det inte så långt till vårt eget kärnkraftverk som KD aka bygga i Årjäng.Då kan vi samarbeta!

Ta bort den j**la parkeringsavgiften. Tänk ett steg längre än den egna privata ekonomin.

Sverige är av dom sämsta länderna i fotboll Men i sverige börjar det talas om allsvenskan redan vid lusia Sen ser man djurgårdare gjör bort sig vid första träningsmatrchen STÄNG AV HELA DJURGÅRDEN FRÅN DEN STORA ALLSVENSKAN USEL

Gatorna i Årjängs kommun Är dom ens plogade isfall hemskt dåligt. Slår väl sönder bilarna

Okej så det har framkommit att kommunen betalat ut enorma summor som politikerna inte har rätt till och ett alternativ enligt nwt är att de kan slippa betala tillbaka??? Nej alltså det hoppas jag verkligen inte att de slipper

Dä ä att Lagom åt Ebba, å dä att Lagom åt Sara oxå! Dom följer verkligen KD:s slogan att allt ska vara Lagom!

Dessutom, är man KD:are så kan man (om man har möjlighet) ta ut höga arvoden bara någon säger att man SKA göra det!!??

Jag har haft körkort i 40 år och aldrig har vägarna i Årjäng varit så dåliga.

Du som har hand on gatorna i årjäng Har nog en del att lära dig bladet kan inte vara 5 cent från marken Nu har du svaret med dessa gator Uppsägning är ett måste Eller ett krav Måste vara sämsta i landet

Hur många gånger har ica överklagat att lidl ska bygga butik vid handelsparken brevid lager 157 Snart måste det hända Ica har kärnat milioner på att inte LIDEL HAR FUNNITS Tänk på de årjängs komun ICA har tjänat nog

Idiot är för att väcka uppmärksamhet. Tilltalar folk som är invaggade i vårt fossilberoende välfärdssystem och är passivt nöjda med det som det är.

Idiot för jag gör inte som alla andra. Eller är alla andra idioter som inte gör som smarta jag.

Hur kommer ens en tanke upp att man som alternativ kanske är en idiot!!??

Jag är snål och det är föga smickrande men smart nog att stänga av kyl och frys i detta kalla väder. Döm själva. Idiot eller föredöme och miljövän.

Tittade på Utvandrarna. Även i mitten på 1800-talet så levde ”överheten” på skattepengar från jordbrukare och andra hårt arbetande människor i socknarna!!!!

Hej! Är det någon här på AT som vet var man hittar redovisningen för löner och arvoden till våra tjänstemän och politiker i vår kommun? Det borde väl redovisas enligt offentlighetsprincipen?!

Tror jag ska starta en grupp med namnet Det är fel på allt, det verkar vara ett stort underlag för det.

Du förstår inte. Du antar att de dragit ner medlen, men du vet inte, för det har inte varit bra alla tidigare vintrar.

Vart blir det av Lidl i Töcksfors??

Flytt Systembolaget bort från centrum i Årjäng! Omöjligt att ta sig fram normalt. Ta bort parkeringen i Storgatan. Bilar står parkerade mot körriktningen, och det är svårt att ta sig fram.

Ja men då förstår jag. De har dragit ner medlen till snöröjningen. För det har då nästan alltid varit bra tidigare vintrar.

Externa utredningar är bra. Nu måste tjänstemännen i kommunen uppdatera sina CV annars kan det bli ett Herrans liv! Adekvat utbildning är väl ett måste för ALLA befattningar!?

Jag är svensk ateist som inte tror på Gud. Däremot tror jag på Tomten. Detta godmodiga väsen som vill alla gott och som ser allt. GOD JUL och var vänliga mot varandra!

Klaga på Gud om du tycker att det snöar för mycket. De som snöröjer tjänar allmänheten så gott de kan. Vill du ha bättre plogat och sandat så kommer skatten du betalar att höjas och det vill du väl inte.

Jag tycker inte vi ska klaga på snöröjningen den är inte så dålig förutom på småvägar vid villa områden, där är det förfärligt. Men vart var gruset? Tog ju nära på en vecka innan det grusades

Hoppas verkligen att snöröjningen i Årjäng rycker upp sig tills nästa gång vi får snö. För detta va inte bra.

Jag vill också bygga vid Trantjärn med landgång från altandäcket ner till bad- och båt-bryggan.

Om du återvänder till Årjäng bygg vid trantjärn mot öst då ser du inte något vindkraftverk.

Bygg gärna en villa off grid mitt i skogen. Skaffa dig en bild på en sjö att hänga på väggen som du kan stirra på hela dagarna.

Vad har sossarna att komma med utan att klaga påVi som bestämmer SD är guld värt

Fattar ni trögt? GÖR ÅT MINDRE ELEKTRISITET så blir det inte fler vindkraftsparker och inte fler kärnkraftverk.

Varför går inte Årjängs kommun ut med information gällande att det nu mer kostar pengar att parkera bakom Elon?

Såna saker känns ju rätt relevant att gå ut med

Om jag återvänder till Årjäng och ska bygga en villa strandnära. Vid vilken sjö, och i vilket väderstreck ska jag bygga för att slippas se vindkraftsvingarna?

Vem säger Ja till ett frieri om att bygga och bo mellan flera vindkraftverk och nära ett kärnkraftverk? Undrar en f.d. Årjängsbo i förskingringen.

Vårtor tar man bort med syra. Du väljer den syra du har till hands. Stark syra på liten vårta räcker 1/10 droppe. På apoteket säljer de verkningslösa medel. Tro mig för jag har provat.

Lägg kärnkraftverket i Tjärn för där finns kylvatten. I Ström har dom redan el.

Om vi nu ska ha ett kärnkraftverk i Årjäng lägg det då i ström eller tjärn.

Hur är det möjligt att i 2023 ha fullständiga sträckor helt utan mobiltäckning i Årjängstrakten? Vindkraftverken kanske slår ut signalen…eller?!

Köp inte ICA original senap finmalen 500 gram. Det svider i munnen av för mycket ättiksprit. Dåligt.

Du kan väl ändå inte välkomna ett kärnkraftverk till Årjäng med tanke på härdsmälterisken och påföljande radioaktiva kontaminering som förvrider arvsanlagen på kommande generationer. Mera hästar på gatorna och färre laddstationer.

Av 20 inlägg här på Anslagstavlan har jag skrivit 9. Utan mig hade det varit ändå torrare här. Tänk till nu och kom med synpunkter på lite vad som helst.

Härligt! Nu kommer vi få elförsörjningen tryggad för våra barn och barnbarn för all framtid. Nu ska det byggas både fler vindkraftsparker och dessutom kärnkraftverk i Årjängs kommun! Hurra Hurra!!!

Då förstår jag! Det är naturligtvis rätt av admin att inte publicera rasistiska inlägg och inlägg innehållande personangrepp!!

Tack!

Tatuering är att förstöra Årjängs ungdomar.

Det beror på att de senaste 30 inläggen innehåller antingen rasism, personangrepp eller ett språkbruk som inte är acceptabelt. I vissa fall allt av ovanstående samtidigt.

Årjängsportalen

Tydligen är det för en del människor "känsliga" inlägg här på anslagstavlan!? Det var längesedan det var något nytt inlägg. Någon som vet vad det kan bero på? Kan det vara så att det politiskt opassande för någon i förskingringen?

En trovärdig person som bor i närheten av den planerade vindkraftverksparken i Sillerud blev erbjuden ekonomisk avans om hen lovade att inte protestera mot projektet!

Det kommer säkert mer och utförligare fakta om detta.

Tänd ljuset, sätt på elvärmen, låt tvn vara påslagen hela kvällen, nöjeskör med elfordonet, klipp stor gräsmatta, stormkoka potatisen, dvs slösa på elen så vi kan skryta med fler vindkraftverk som en sann miljökommun.

Nu när det är nytt styre i Årjäng och fullt med vindkraftverk tänd belysningen i Årjängs backen.

Visste du att bygga bostäder är den värsta affären för miljön i Årjängs kommun.

På Risvikevägen stod en fin Audi som blev avskyltad av polisen men inte bärgad därifrån. Nu är den slaktad och helt förstörd. Poliser varför bärgade ni inte bort bilen omgående?

Hänt i Årjäng: Köpt 3 kilo vitkål i dag men fått betala för isbergssallad Sa: 150 kr! Det lönar sig att kolla kvittot!

A-traktorer och andra sänkta bilar som inte kan köra över ett normalt fartgupp utan att sakta ner till nära noll och dessutom köra på tvären. TA BORT DOM FRÅN VÄGARNA!

Behöver Årjängs kommun sparpaket ? En start kan vara att vi inte hyr in läkare som kostar 1300kr per TIMME. Det är alltså nästan 9000 kr för EN dag.

Det finns gott om lingon och blåbär i skogen. Ni latsvaddar som aldrig gör någonting ut och plocka.

Bland det sjukaste jag hört: Post Nords varannandagsutdelning gäller endast lämning av post till brevlådor. Paket körs ut alla dagar samt tömning av postlådor alla dagar. Hur många droppar diesel sparas på det upplägget?

Fake News?? Så du menar att dom valaffischer jag såg om att bensinpriset skulle ner till 10kr inte fanns??

Inte märkligt alls. Vi är luttrade då vi gått på bluffar i såååå många år tidigare.

Åkesson påstod aldrig att bensinpriset skulle ner till 10 kronor. Det var dataförfalskade fake news av Socialdemokraterna för att smutskasta Sverige Demokraterna inför valet.

Det märkliga är ju att det finns människor som gick på bluffen.

Åkessons lovade ett bensinpris på 10kr,idag kostar den 21kr,undrar vad anhängarna tycker om det?

Är man skyddad på apoteket ?

är misstänksam när jag

hämtar ut ....

alla uppgifter ligger i

dagen för oärliga

som nu är uppdagat

Dela med andra!