Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Skicka upp bild ...

Skriv PostIt-lapp ...

Kattägare på Storgatan 26 och 28

innergårdens lekplats gör sina behov i sandlådan särskilt en

vit katt !!! älskar katter 

dom kan inte skyllas för sitt

beteende !!!

Varför lades fallet med Kevin ner ? Låt hans anhöriga få upprättelse

Tänk om kineserna tar allt land mellan Kina och Nordpolen. Vad säger Putin om det? Dom är så många och behöver plats att vara på och Sibirien är nästan öde.

Jaha, ännu ett inlägg från en besserwisser. Denne tycker att man ska ta den fjärde covidsprutan annars kan man bli ”förkyld”. Häpnadsväckande brist på IQ!!

Stänga gränsen för covid . Det är ju för fasen som en vanlig förkylning . Stanna inne eller använd munskydd om du är rädd för att få det .

Till den tonåringen som åkte runt i Årjäng i går i en svart volvokombi a-traktor med inbyggda högtalare ock spelade musik på en volym som gjorde att alla var tvungna att sluta att prata varje gång han åkte förbi.Visa hänsyn.

Nu ökar den nya covid-varianten i Europa, och Norge är ett av de länder där ökningen är som störst. Se nu till att stänga gränsen i tid!!!

WOW. Nu har Eneroth fyllt vägskador på E18 mellan vägarna till Sillebotten med oljegrus och tillhörande skyltar med texten ”Varning för stenskott” Bra gjort!!!!

Eneroth är att pöjken det. Nu ska E18 äntligen bli en RIKTIG Europaväg!!!

Finns det någon Miljöpartist som kan skicka konstgräsplanen till förbränning i värmekraftverk så vi slipper förgifta vår miljö med mikroplaster.

Inför skatt på tråkmånsar. Det är ett under att sådana existerar.

Inför skatt på underhållningsvåld. Det är ett sjukt fenomen att sådan underhållning existerar.

Självklart ska man ställa sin ansvarsfulla plats till förfogande i detta fallet. Inte minst för att beslutsfattare på en såpass hög nivå (kommunalråd) ska föregå med gott exempel för våra ungdomar oberoende av dess (regnbågsfärg)

Ökade matpriser,elpriser, bränslekostnader, räntor men ingen ökning på lönen… nu behöver vi skattelättnader för att klara oss. Vi betalar nästan halva lönen i skatt. vi närmar oss Afrika där svält blir en del av våran vardag

Om man bär sig väldigt dumt åt som innehavare av ett förtroendeuppdrag i en kommun, ska man inte då ta konsekvenserna av det och ställa sin plats till förfogande till någon annan politiker????

Jag har på mig långkalsonger än. Kanske det behövs ända till midsommar. Den svenska sommaren är ju som den är. Vi får se hur det går.

Det är dags att be(-ordra) Ryssland att utrymma Kaliningrad. Åk hem ryssar!

Jag hade dessvärre inte åldern inne då det röstades om EU så

VI. Vilka VI? Nu hoppas jag dom flesta undrar varför vi gick med EU när vi nu först ser att det var diktaturländer som var medlemmar där. Nu försöker Turkiet stoppa vår Natoansökan. Hur röstade du angående EU?

Vi bäddar för krig och ingen säger ifrån?

Ä nog inte många länder som folk fått rösta om det.

Sverige har dessvärre blivit en diktatur.

För ett rättvist samhälle behöver människor få rätt att rösta, särskilt i stora frågor så som medlemskap i Nato. Allt för stort beslut för att bestämmas utan folkets röst

varför har inte Årjäng något A-lag i fotboll?

Det blir samlarvärde i skyltarna det står LATHET ÄR INGET HANDIKAPP på...

Va inte metoo värd mer? De som skriker högst på andra är ofta de fulaste fiskarna.

sätt upp handikappskyltar på¨båda sidor av stolpen för norrmännen ser ju inte att det är handikappskylt när dom parkerar åt fel håll.

På Söndag är det 1:a Maj. Då ska vi gå i demonstrationståget i Årjäng och demonstrera för arbetarnas rättigheter. Efteråt så går vi till Hotellet och förfriskar oss med några drinkar. Naturligtvis ska drinkarna vara alkoholfria!!!

gör handikapparkering av hela parkeringen vid bolaget så kanske det blir mindre kaos där.

snart dags för den stora trafik kaos dagen skärtorsdagen.dagen när det står felparkerade norskreggade bilar överallt.

Men, det är ändå vår alldeles egen byhåla.

Årjäng är en byhåla. Bengtsfors har nämligen två rondeller och vi har endast en. Anlägg en flyglandningsbana på gamla järnvägen norr om E 18 så blir vi värst och bäst igen.

Jag är emot vädret. Det borde vara bättre.

Lördag 2/4. Kl. 19:15. Nu ska det avgöras hur det går med ”Mesta Mästarna”. Dom kanske vinner Allsvenska nästa säsong???? 

En gångbro ÖVER en bäck som rinner UNDER en bro på E18. Grattis till en otroligt bra planlösning! Bättre än lösningen av den berömda korsningen i Töcksfors.

Det var ett mycket klokt beslut av hemtjänst chefen att säga upp sig.

Förtroendet är sedan länge brutet och kränkningar av personalen samt orättvis behandling och öppen favorisering är inte något vi vill ha

Idag kom NWT med en vit bil vid niotiden. Före tolv kom Post Nords lantbrevbärare i en blå bil av samma typ. Det är väl ingen vits med varannandagsutdelning av post då. Och paket ska ju köras ut alla dagar!

Earth hour är för fjantar. Earth year är för ansvarstagande miljövänner.

Ett evigt klagande på dessa a traktorer men låt ungdomarna ha roligt och utrusta dom med en cd skiva med hesa fredrik så har även ÅRJÄNG EN VARNINGS SIGNAL.

Länder som inte kan försörja sin befolkning med mat utan stor import borde tvingas av FN att införa barnbegränsning för att undvika framtida svältkatastrofer. Skräckexempel: Egypten.

Efter ett år som kund hos ett elbolag läggs en månadsavgift plus moms på 69 kr till på fakturan. För att undvika denna kostnad tvingas jag byta elleverantör. Efter ytterligare ett år är det dags att byta igen. Vilket sjukt system!

Den nya gatan Trollstigen kallas av lustigkurrar för Ålderstigen.

Därefter ska staten bidra med förmåner för de personer som väljer att köpa elbil, ett sätt skulle kunna vara ett stort bidrag vid batteribyte så att det inte blir då kännbart för oss vanliga arbetare

De största förmånerna med sänkningar på elpris, bensin oci diesel ska gälla företagare och matproducenter. Får dessa sänkta skatter går även priserna på mat ner vilket på lång sikt gör det billigare för oss privatpersoner.

Gott att slippa den giftiga färgen.

Värmebehandlat trä ska se ut sådär.

Rätt snyggt i mina ögon iallafall.

När ska skolorna i Årjäng målas.Dom ser ut som gamla militär förråd.

Det är onödigt och rent av löjligt att använda ord som narrativ i allmänt språkbruk när vi redan har ord som svenskar förstår bättre.

I vår bibel och i koranen som förövrigt är samma bok med några få tolkningsmissar så står det att krig och sjukdomar ska komma och starka bomber ska ljuda. Det innebär att vår tid här på jorden är slut enligt deras tolkning, hm ?

Och Putin vet att, om han trycker på knappen så är det slut på allt.

Men om vi inte står emot nu, så kommer han att hota med knappen mot oss alla i flera år.

Varför ska vi söka medlemsskap i Nato? Om "Ryssen" kommer och vill slakta oss också så måste man fråga sig av vem kan man vänta sig att få hjälp ifrån. Putin har atombomben och det har Biden också

Om vi inte hjälper andra i nöd kan vi inte räkna med att få hjälp om vi själva behöver hjälp och då säger vi också att det är okej att makthungriga diktatorer får härja fritt.

Vad hjälper det att hjälpa andra om vi själva blir attackerade? Vill du ha ett tredje världskrig? Tänk lite längre än vad näsan räcker.

Vi ska inte blanda oss i. Vi ska hjälpa andra som har det svårt och kämpar för sina liv. Eller ska vi stå med händerna i fickorna och se på? Dig vill iaf inte jag ha bredvid mig i "skyttegraven".

Tycker inte att Sverige ska blanda sig in i andras krig. Det är rätt korkat att riskera att själva bli attackerade. Skicka inga vapen eller pengar. Ps nu är tydligen scandinavier lika hemska som Afghanistan och Syrien

En bra ide' Det kanske hjälper något av dom att få vara kvar i riksdagen.

Jag är pensionär och har punktering på två hjul på bilen. Kan någon hjälpa mig?

Kanonbra, då får antingen Liberalerna eller KD min röst i höst.

Det är inget fel i att ha drömmar. Liberalerna har drömt om en 1+2-filig E18 i många år. Nu drömmer också KD om en 1+2-filig E18.

Finns det någon organiserad mottagning av kläder mm i Årjäng om man vill skänka till Ukraina?

Kunskaps center ska väll ligga där dom andra centren ligger . Nämligen i Töcksfors :)

Kunskaps-CENTER i Töcksfors. Varför i Töcksfors? Ett CENTER bör väl ligga centralt i kommunen. Naturligvis ska det ligga i Årjäng och inte i kommunens utkanter. M är ute och "seglar"!

Har du väldigt svårt med svenskan så finns ju SFI. Där får du lära dig svenska från grunden!

Finns det någon kurs i svenska för vuxna ni kan gå?

Vist är det bra att komunen håller i pengarna så att det kan gå åt nåt vettigt Hoppas att våra idrotsförnngar kan få nåt bidrag Till idrotten för den behövs Alla barn blir ju överviktiga o det är ett samhäls problem

Kommunbonus

Grattis alla kommunanställda till den utlovade bonusen som samtliga Skattebetalare i kommunen bidrar till.

Jag har bara sett ett potatisland på flera decennier. Hur är det med Sveriges självförsörjningsgrad?

Alla ni människor som konstant ska dricka och tycker berusningen var eviga helg är meningen med livet, sök hjälp

Jag kommenterade din fråga. Det var inget svar. Jag vet inte OM det blir någon motorväg. Du vet att det blir eftersom du frågar NÄR. Fråga någon på Trafikverket för att få ett relevant svar. Här bildar du bara opinion.

Att det tar lång tid att köra Segmon-Årjäng vet jag så det hade ingen behövt svara på! Om du läser riktigt noga så ser du vad frågan gällde!

Ja du..Då har varken du eller jag nån användning av vägar längre. Runt 2080 skulle jag tro att det kan va nån som kämpat för en bättre väg. För nu händer ingenting. Våra politiker har andra "mål".2+1 kanon! Men ingen motorväg .

Starta bilresan en halv timme tidigare så behöver du ingen motorväg och du hinner fram i tid också ska du se.

Är det någon som vet när det blir 1+2 motorväg mellan Segmon och Årjäng?

Det var länge sedan jag såg en häst med vagn på stan. Det är bara bilar med avgaser och aldrig någon hästskit på Storgatan. Har Amishfolket rätt?

Jaha. Gränsen var inte öppen så väldigt länge utan restriktioner. Då var det dags igen att ändra tillbaka till restriktioner.

Den hostande personen i butiken kan ju mycket väl testat negativt för Covid-19.

Hur tänker en del människor. Besökte en butik

i kommunen med ganska många kunder. Bland dessa

var det en person som hostade hela tiden. Med tanke på smittspridningen borde nog hen ha hållit sig utanför.

tror nog Djurgården är kvar

i allsvenskan några år framöver!

De slutade ju 3a iår

AJaja det svajar i alla Djurgårds föreningar Kanske be om nedflyttning Så man inte förövar hela föreningen i konkurs Ni behövs i allsvenskan 2025 vem vet

Det verkar som du har tolkat något ur Messias många evangelier!!?? :)

Låten Norrmännen komma till oss,

och förmenen dem det icke;

ty Köpcentren hör sådana till!

Man behöver inte vara varken surpuppa eller kverulant för att inse inkompetesen hos våra s.k. "skyddande" myndigheter. Förstår folk som är ledsna när smittan sprids okontrollerat tack vare öppna gränser!

Glatt nytt år till alla surpuppor ock kverulanter. Om vi hjälps åt så blir det nog bra tror jag.

Sådär ja. Nu används socker-vägarna igen. Nu får vi döpa om dom till omicron-vägarna.

Ett jävla tjat om ishall i Årjäng, detta skulle bara gynna en liten del av folket här i kommunen. finns betydligt bättre saker att lägga pengarna på. varför inte lägga ner lite på vägarna i kommunen istället.

Norrmännen trodde dom visste allt om corona, nu är dom sämst i Europa, så kan det gå.

Vet dagens ungdom vad en borrsväng är? Nej. Ty allt ska gå med el. Och dessa förbxxxade telefoner med serverhallar som drar mer ström än en hel stad. Och snart går väl bilarna oxå på el. Vi har valt att bli elberoende. Dyrt?

Snart kan vi svenskar åka till Norge och köpa socker, margarin och fläskesvål billigare än här. Som i gamla goda tider.

Varför tvingas inte elbolagen att ge ett rabatterat pris till företagare så att vi övriga folk kan ha råd att köpa mat? Allt blir dyrare i och med elpriset. Se priset på bröd, snart höjs priset på kött och mjölk enl Aftonbladet

Norgearbetare!

Nu kan de som är över 45 år eller "hälsoarbetare" boka tid i Norge för 3:e sprutan. Men du måste själv se till att du beställer en tid så att det är 5 månader till 2:a sprutan.

Nix har aldrig varit politiker . Men Årjängs kommun lever på handel och industrier och inte en ishall som bara kostar pengar .

Grums och Forshaga är exempel på mindre kommuner än Årjäng. Där har dom fina och välbesökta ishallar. I dessa dagar är det lätt att tro att det förra inlägget kom från en politiker.

Lägg pengarna på att upprätta tomter för att få hit verksamheter i stället för en ishall .

Ishall är ju knappast något som hade varit särskilt populärt här i Årjäng.

För liten ort för sådant och intresset är inte alls särskilt stort.

I Töcksfors är butikerna öppna till 20-22 varje dag .

Konstigt. Norskarna har restriktioner vid inresa i Norge. Sverige har inga restriktioner alls för inresa hit, ändå är Norge rödare än oss.

Enorm smittspridning i Norge. Drygt 30.000 under November. När stängs gränsen? Hoppas att någon ansvarig myndighet agerar snart istället för att säga: "Vi var inte förberedda på att smittan skulle spridas över till oss så snabbt"

Vi får nog nöja oss med att Färjestad

och Djurgården möts i kvalet

Hoppas på djurgårdseger

Jag hoppa att L fortfarande jobbar för en ishall i Årjäng! Tänk vilken höjdare det skulle vara att möta Djurgården i ett framtida kval till högsta serien!

Är det inte konstigt? Norge kräver covidtest vid gränsen, men flata VI har helöppen gräns fast Norge är rödmarkerat! Money talks!!!

Undrar varför allt stänger så tidigt på lördagar ? butikerna stänger klockan 14.00...biblioteket har inte ens öppet och det enda fiket som är öppet stänger klockan 15.00.

Fy för er vedervärdiga föräldrar som främjar mobbing och utfrysning

Genom att bjuda in till kalas men utelämna en del av eleverna.

Ni tror att era små håller tyst men dom pratar öppet om det i skolan.

Ni borde skämmas

Stäng gränsen mot Norge NU!!!!

Nuär Färjestad på väg ned mot djurgårdens

höjder.Det går lite bättre för trotoarlaget

Leksand hoho

Klart ni ska bjuda på julbord Det finns ingen affär som inte vinner på sina saker Det vet vi alla dom har en vinst på mer än 200 procent Sen är vi nöjda

Tycker faktiskt att vi skattebetalare lite oftare kan få redovisat hur t.ex. Stöd och omsorgsnämnden ska få ordning på det enorma budgetunderskottet!!!

Hoppas att kommunen ger ett presentkort till anställda som kan gynna alla företag och affärer istället för julbord som bara gynnar några restauranger.

Tösse IF är mitt favoritlag. Dom är jättebra även när dom förlorar lite grann.

Löses miljöproblemet genom att tillverka mängder med eldrivna bilar? Nej. Halvera biltrafiken. Skrota varenda epatraktor. Avskaffa bilersättning till och från jobbet. Skippa rut o rot. Straffa affärer som slänger ätbar mat.

Nu går det riktigt bra för Djurgården där ska dom ligga HA HA HA

ÅRJÄNG VACCINERAR SIG

"Drop In" mottagning under "Kulturnatta" på Biblioteket, Fredag 22 oktober, klockan 15:00–17:00.

Klart det är viktigt . Vad tror du Årjäng lever på . Jo , handel

Är det så VIKTIGT att kommer tillbaka så att man kan släppa på restriktionerna. Var på Broms och fikade en dag på sensommaren och att följa gäller tydligen inte när du kommer från andra sidan gränsen samt hundar inne på Caféet

Hur definieras nyhetstorka? Är det någon på Årjängsportalen som vet??

Förvånande om norska gränsen förblir öppen

så länge som två veckor.

Synd att det inte infördes vaccinationspass, nu kommer förnekarna fortsätta sprida smittan när allt öppnas upp.

Uselt att de inte öppna Friskvårdsgymmet i nya lokalen. Skulle väl va ordnat med tillstånd i god tid. Trist ä bara förnamnet

Menade du skräpgrytan kanske??? :)

Ja, det är nog det vi får här i väst i "skräpytan". Hastighetskameror och sänkt hastighet.

Nu när e 18 har blivit så fin sätt upp hastighets kameror mellan Sanda och travbanan.Snart blir det en dödsolycka till på denna hårt drabbade sträcka.

Norskarna har fortfarande Sverige rödmarkerat på covidkartan När ska vi rödmarkera Norge som har mycket högre smittsiffror än oss??????

Ge gärna omkörningssignal när ni kör om cyklar och mopeder på smala vägar för vi vinglar faktiskt. Har blivit överraskad några gånger och det är mitt liv det gäller. En artig liten tut uppskattas.

Nya låtar från ABBA och sedan vinst över Spanien i fotboll.

Vilken kväll!!!

Nu är det väl dags för FHM Värmland att stänga gränsen mot Norge!!!!

Laga allt som går att laga så vi slipper att importera så mycket lågprisprodukter (sopor) från Kina.

Laga allt du kan för att vara miljövänlig.

Många påstår att sossarna gör allt för att behålla makten, finns det något parti som inte vill ha makten?

Dela med andra!