Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
Interjakt öppnar butik i Årjäng

Interjakt öppnar butik i Årjäng

På fredag smäller det. Interjakt slår då upp portarna och inviger den nyinredda jaktbutiken i Åslanda. Invigningen pågår mellan kl 10:00 och 17:00 och under dagen kan man ta del av flera andra utställare och aktiviteter.Interjakt Group Scandinavia, med säte i Årjäng, är en fackhandelskedja inom jakt och fiske med totalt 64 butiker i Sverige, från Staffanstorp i söder till Vadsø i norr. Företaget drivs av passionerade jägare och fiskare som har stor erfarenhet och vet vilken utrustning som krävs för att jakt och fiske ska bli lyckat.


 

Interjakt Group Scandinavia öppnar nu ytterligare en butik vilken placeras i Årjäng/Åslanda, i Abekos gamla lokaler. Det är en välfylld butik. Här finns allt mellan fågel, fisk och mitt emellan. För den jaktintresserade finns det som behövs för en lyckad jakt, oavsett villebråd. Gevär, pistoler, pilbågar, luftvapen, ammunition och skyddsutrustning för både jägare och hundar.

För den friluftsintresserade finns det också en hel del att ta del av på hyllorna i butiken, även om allt ännu inte hunnit anlända. Interjakt satsar nämligen på ett eget klädmärke, Haunter, som kommer till lagret om några veckor.


Johannes Hansson lägger sista handen på belysningen.

Fiskeutrustning finns också. Även om jakt är det primära för butiken i Årjäng så innehåller butiken samtidigt ett brett sortiment av fiskeprylar.

Många av de som jobbar inom Interjaktkedjan har själva ett stort jaktintresse och vet genom egna erfarenheter vad kunderna kan behöva, vilket också visar sig i sortimentet i butikerna. Butiken i Årjäng är inget undantag då personalen där är väl insatta i jakt, fiske och friluftsliv och kan prata sig varma om produkterna i hyllorna.Centrallagret för Interjaktkedjan ligger i samma lokaler som butiken i Årjäng och det kan bara ses som en fördel för de lokala kunderna då transporten från lagret till butiken sker på några minuter. I Årjängs kommun med omnejd finns också ett utbrett jaktintresse och många reser hit för att jaga, så det är klart att det bör finnas en välsorterad jaktbutik på plats.

 Interjakt Group Scandinavia hälsar alla hjärtligt välkomna till invigningen på fredag och hoppas på många besökare. Så kom och ta del av fina öppningserbjudanden och övriga utställare som kommer att finnas på plats under dagen.

- Interjakt
- Nordmarkens Motor
- Thomas Bryntesson
- Myrvolds Maskiner
- Gyttorp
- Svarovski Optik
 

Text: Christer Nilsson
Foto: CN
12 juni 2018
Skriv kommentar
Dela med andra!

Bilder från förr

Kulturredaktionen har gjort en djupdykning i Årjängs historia och samlat material från en svunnen tid. Bildarkivet kommer att fyllas på efter hand. Vyerna kan vara svåra att platsbestämma i vissa fall, så...

Läs vidare ...

Female Box Sweden Norway 10 November 2019

Female Box Sweden Norway 10 November 2019

Många klubbar har få tjejer/damer, och har därmed svårt att få bra sparring. Klubbarna måste ofta resa utomlands på olika samlingar, något som är både tidkrävande och dyrt.

Läs vidare ...
Interjakt öppnar butik i Årjäng

Interjakt öppnar butik i Årjäng

På fredag smäller det. Interjakt slår då upp portarna och inviger den nyinredda jaktbutiken i Åslanda. Invigningen pågår mellan kl 10:00 och 17:00 och under dagen kan man ta del av flera andra utställare och aktiviteter.

Läs vidare ...

Sportarkivet

Sportarkivet visar bilder från idrottsprestationer, sporthändelser, idrottsevenemang, stora som små, nya som gamla, eller annat sportrelaterat med anknytning till Årjängs Kommun/Nordmarken. Har du också en bil...

Läs vidare ...

Future Fighter boxing camp

Vi deltog även i år på Sveriges största breddläger i Höllviken som ligger söder om Malmö. 

Läs vidare ...