Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
Årjängs Golfklubb har hållit höstmöte

Årjängs Golfklubb har hållit höstmöte

Söndagen 25 oktober höll Årjängs Golfklubb sitt höstmöte. 41 medlemmar hade tagit sig till IOGT-lokalen på Sveavägen Ordföranden Kenth Ström hälsade de närvarande välkomna och dagordningen avklarades i rask takt.

Kenth Ström hade valt att avgå som ordförande och som ny ordförande föreslogs och valdes enhälligt Örjan Gustavsson för en period på ett år. Också Gudrun Andersson som varit sekreterare och Roger Olofsson som varit vice ordförandre hade valt att inte ställa upp för omval. Som nya styrelsemedlemmar för en period på två år valdes Anna Jönsson, Roger Jönsson samt Roger Fredlund. Kvar i styrelsen för en period om ytterligare ett år sitter Kjell Andersson, Esbjörn Andersson och Nickelhas Grahn Göransson. Efter genomförda val presenterade så styrelsen sitt förslag till budget och också sitt verksamhetsförslag för kommande verksamhetsår. Efter en livlig diskussion beslutades att båda förslagen skulle godkännas.

Säsongen för Årjängs Golfklubb kan sammanfattas som mycket lyckad. Trots en regnig och kall period under en del av sommaren så har de betalade greenfeegästerna kommit i önskad utsträckning. Drygt 3.000 gäster har besökt banan. Tävlingsverksamheten har varit i full gång med c:a 12 klubbtävlingar plus samlingar för damer, herrar och seniorer.

Seniorsektionen genomförde för övrigt en resa till Lyckorna Golfklubb 8 oktober med ett 25-tal deltagare. Sponsorintäkterna har under året varit mycket glädjande och här har klubbens sponsorkommitté lagt ner ett enastående arbete. Klubben tackar alla sponsorer för mycket god hjälp med verksamheten.

Juniorsektionen kan också redovisa en strålande säsong. 40-talet ungdomar är i träning. Tyvärr sviktar medlemsantalet och här finns den förlust som klubben också i år tvingas redovisa. Klubben har i år haft 218 fullbetalade medlemmar vilket egentligen är alldeles för lite för att driva klubben men med stora idiella insatser är det trots allt möjligt.

Banan har varit i ett strålande skick och ett stort tack framfördes till banarbetarna. Ett ansvarsfullt arbete ligger nu framför den nya styrelsen.

Från vänster, avgående vice ordförande Roger Olofsson, avgående ordförande Kenth Ström, tillträdande ordförande Örjan Gustavsson samt avgående sekreterare Gudrun Andersson.

Att värva nya medlemmar och att också behålla de medlemmar som nu finns, ytterligare stärka marknadsföringen och locka än fler greenfeegäster. Arbeta hårt på sponsorsidan och här hålla samma takt och gärna öka. 

Sist men inte minst, locka fler ungdomar att deltaga i klubbens ungdomsverksamhet. Optimismen är dock mycket stor och klubben värnar om den fina anläggning som banan utgör.

Avgående ordförande Kenth Ström t.v. har just överlämnat ordförandeklubban till nye ordföranden Örjan Gustavsson.

Avgående ordförande tackade så för det förtroende som han haft under två år och lämnade över ordförandeklubban till tillträdande ordförande Örjan Gustavsson. Örjan tackade för förtroendet, beskrev med nya styrelsens planer och avslutade sedan höstmötet.

Text: Kenth Ström
3 december 2015
Skriv kommentar
Dela med andra!
Nordmarksjul utan nattkorv

Nordmarksjul utan nattkorv

Årjängs Marknad/Nordmarksjula väckte uppmärksamhet även på 40-talet. I tidningen "Se" från 1944 publicerades följande bildreportage. Reportaget är skrivet av journalisten Alma Braathen, även kallad Brodjaga.

Läs vidare ...

Förberedande läger inför Ungdoms-EM

Den 8-10 september var vissa utvalda ungdomar & juniorer på ett förberedande läger inför Ungdoms-EM (17-26 September) och Boxam Youth 2017 (19-24 September). 

Läs vidare ...

FUVO Sommargala 2017

Lördag 24 juni var vi iväg på sommargalan på Opaker i Akershus, Norge. Galan var utomhus i strålande sol och vackra omgivningar vid älven Glommas bredd, och det var totalt 10 matcher som gick av stapeln.

Läs vidare ...
Future Fighter Boxning Camp VIII

Future Fighter Boxning Camp VIII

2-5 juni arrangerades Future Fighter Boxing Camp nr 8! Vi har varit med sen starten 2010, och det var ett grymt bra läger återigen.

Läs vidare ...

Full pott för Värmland i Oslo!

I vanlig ordning åkte Box Team Nordmarken in til Oslo för att tävla lördag 18 mars. Vi mötte upp BK 1925 från Karlstad, och åkte ihop med deras tränare Bosse Kihlström och hans boxare Kristofer Nilss...

Läs vidare ...

Amanda Nertsrand Anderssons första match

Amanda Nerstrand Andersson gick sin första match i Oslo, lördag 14 januari.

Läs vidare ...