Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Vi går till val på eget valmanifest

I dagens DN kom beskedet som framförallt alliansen och Fredrik Reinfeldt tjatar om hela tiden, med vilka tänker socialdemokraterna samarbeta.

Beskedet är att vi tänker gå till val på vår egen poltik och låta väljarna avgöra hur regeringsssamarbetet ska se ut. Ungefär som det har sett ut under tidigare socialdemokratiska partiledare och regeringar med skillnaden att då hade inga andra partier några ministerposter. Men samarbetade gjorde de, både inom det röda blocket och utanför.

Vi tycker det är viktigt att inte låsa fast politiken i block därför att det gynnar Sverigedemokraterna som vågmästare. Och vi vill inte ha ett främlingsfientligt parti som inte accepterar olikheter hos människor som vågmästare i svensk politik. Viktigt besked från Löfven idag att vi inte under några som helst omständigheter tänker samarbeta med främlingsfientliga krafter.

En röst på socialdemokraterna är en röst för jobb därför att fler måste jobba för att vi ska kunna satsa på välfärden. Aldrig att vi tänker acceptera att över 400 000 människor, varav många ungdomar, går utan jobb. Vi behöver en ny regering!

 

8 november 2013

Skriv kommentar
Dela med andra!