Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Många bra beslut på partikongressen!

Nu har vi socialdemokrater haft vår partikongress och beslutat en massa olika saker i olika politiska områden. Saker som får betydelse för dig och mig om vi får chansen att styra Sverige efter nästa val.

En partikongress är ett härligt tillfälle att mötas och diskutera politik och vardagsliv. Det som påverkar oss i livet. Våra möjligheter, rättigheter och skyldigheter. Det är alltid intensiva men oerhört roliga dagar. Klickar du på länken nedan så kommer du till det beslutade Framtidskontraktet som är partikongressens prioriteringar, alltså det vi lovar är våra viktigaste åtaganden inför nästa mandatperiod. Det kräver dock att vi vinner valet för att det ska bli verklighet.

http://www.socialdemokraterna.se/upload/Arrangemang/Kongress/Kongress_13/Beslut/Framtidskontraktet_beslutad_version.pdf

Många bra saker finns med. En satsning på förnybar energi, jämställt arbetsliv och jämställt uttag på föräldraförsäkringen, ungdomar ska arbeta eller studera, inte vara arbetslösa, fas 3 ska tas bort, betydligt fler utbildningsplatser ska skapas så människor tar sig vidare i livet och investeringar i riskkapital och lättnader för företagare så att fler nya jobb kan skapas. Och mycket, mycket mer såklart.

Om du klickar här nedan så kan du redan nu bestämma dig för att gå med i socialdemokraterna och vara med och påverka samhällslivet.

http://www.socialdemokraterna.se/Bli-medlem/?cmpi=bli-medlem

 

Gunilla Svantorp

9 april 2013

Skriv kommentar
Dela med andra!