Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Kom och ha trevligt ihop med oss!

Nu på söndag, 13 juni, åker vi till Ransäter och Erlanderdagen och lyssna på vår förra utrikesminister Jan Eliasson. Tage Erlanders son och svärdotter brukar också alltid medverka och berätta om den kommande boken i memoarserien om Tage. Dessutom kan man fika i härlig miljö och se någon aktuell utställning. Ring Maurice telefon 070-6034323 om du vill med dit. Du får en bra chans att träffa både Årjängssossar och övriga länets sossar i en avslappnad och trivsam miljö, dessutom kan vi utlova ett fantastiskt föredrag av Jan, för det har han alltid.

Och tycker du om att sjunga, ja - då ska du komma med till Lars Eriksson (musikärarLars) och sjunga allsång den 19 juni. Vi träffas när vi tror att Viktoria och Daniel har gift klart sig, klockan 19.00. Lars bor på Prästgårdsvägen 4 som ligger nästan mittemot sågen i Årjäng och vi tar med oss egen grillmat och dryck och gör grillknyte när vi blir hungriga. Här en härlig bild från en grillkväll med partiet i juni 2009.  

Ta chansen att komma med på något av dessa båda arrangemang vare sig du varit medlem hos oss i många år, vill bli medlem eller inte alls vill bli medlem men vill vara med om två riktiga höjdarträffar. Har du frågor om sångkvällen kan du ringa mig. Välkommen!

Tina Kristiansson

070-5566843

10 juni 2010

Skriv kommentar
Dela med andra!