Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

God Jul och Gott nytt År!

Först vill jag börja med att be om ursäkt för att bloggen stått och inte blivit uppdaterad på så länge, det ska inte upprepas. Vill man skylla på något kan vi ju säga att vi haft väldigt mycket internt arbete efter valet men det duger likom inte som ursäkt.

Det gick ju bra för sossarna i valet, vi gick upp 10 % i kommunvalet, men det räckte ändå inte till att ta över makten över dagordningen. Vi hoppas dock att den borgerliga majoriteten ska förstå att det nu är jämnare än någonsin tidigare och att väldigt många Årjängsbor faktiskt ville ha förändring, "ett annat Årjäng var nästan möjligt". Vi kommer att göra allt vi k an för att våra socialdemokratiska idéer ska få genomslag i Årjängspolitiken och vi kommer att kämpa för det vi slogs för i valrörelsen och då tänker jag främst på en ny och bättre högstadieskola - vårt främsta vallöfte.

Vi har nu valt våra gruppledare i nämnderna och det är bara att ta kontakt med dem om ni har synpunkter på politiken. Tina Kristiansson är gruppledare i kultur- och fritidsnämnden, Maurice Leroy är gruppledare i socialnämnden, Sören Rundin är gruppledare i bygg- och miljönämnden och Kenny Svensson är gruppledare i barn- och utbildningsnämnden. Undertecknad är andre vice ordförande i kommunfullmäktige.

 På vårt medlemsmöte i januari kommer vi att utse gruppledare i kommunstyrelsen. Dock sitter alla våra gruppledare i kommunstyrelsen och är på det viset också tillsammans med sina nämndgrupper ansvariga för hela politiken, inte bara för sina ämnesområden.

Den 11 januari 18.30 har vi medlemsmöte på biblioteket där vi bland annat kommer att ta fram de viktigaste kriterierna för en ny partiledare att skicka vidare till partidistriktets ledning och valberedning, du är jättevälkommen att delta i det arbetet. Vi bjuder på fika!

Socialdemokraterna vill önska en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Gunilla Svantorp

20 december 2010

Skriv kommentar
Dela med andra!