Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
Nordmarkscupen 2016

Nordmarkscupen 2016

Sporthallarna i Årjäng fylldes, som brukligt vid den här helgen på året, med innebandyspelare från ett stort antal lag från både Värmland och Dalsland.

Arrangemanget växer något för varje år och om inte Nordmarkscupen är den största innebandycupen i Värmland så är det i alla fall nära inpå.

Totalt deltog för året drygt 600 spelare fördelade på hela 46 lag. Och om man då räknar minst en förälder till varje spelare, 100 volontärer, domare och ledare så kan man lätt inse att det var fullsatt i sporthallarna.

Att en av de ledande leverantörerna av innebandyprodukter valde att vara på plats under helgen är ett tydligt tecken på cupens popularitet.

Årets upplaga av Nordmarkscupen startade redan på fredagen då flicklagen fick göra upp om segern.

Lördagen och söndagen fortsatte i samma tempo och först frampå kvällskvisten kunde segrarna i de olika klasserna koras.

Nordmarken var väl representerade under helgen och gjorde bra ifrån sig i samtliga lag.

Nordmarkens IBF P04

Allra bäst, om man då ser till Nordmarken, gick det för Pojkar 04 som efter att ha vunnit en tuff match mot Skoghall Röd med siffrorna 2-1 sedan också besegrade Skoghall Blå i en rafflande final med 4-1.

Kim Lindeberg och Robin Karlsson, två av de drivande krafterna inom NIBF, är mycket nöjda med hur helgen förlupit och de öppnar självklart upp för ytterligare en upplaga av Nordmarkscupen nästa år. Datumet blir troligen satt till 6-8 januari 2017 och de kommer kunna ta emot anmälningar inom kort.

-Tusen tack till alla 54 sponsorer, spelare, ledare och föräldrar, säger Robin.
-Och lika många tack till de 100 frivilliga som arbetat med oss under helgen säger Kim.

Väl mött 2017.

Grattis säger vi till samtliga lag för väl genomförd cup,
och ett extra grattis till de segrande i:

F03/04 Åmål
P03 BK Vålberg
P04 Nordmarkens IBF
P05 Karlstad IBF
P06 Karlskoga

Fler resultat här: https://drive.google.com/drive/folders/0BzDJNt2oxveIaV9NZGNkUkZkYkUTherese Lindeberg och Marina Hillensjö, två mycket aktiva damer som möjliggör Nordmarkscupen.

Domare Jimmy Svensson hade det svettigt.

 

 

Text: Christer Nilsson
3 januari 2016
Skriv kommentar
Dela med andra!
Nordmarksjul utan nattkorv

Nordmarksjul utan nattkorv

Årjängs Marknad/Nordmarksjula väckte uppmärksamhet även på 40-talet. I tidningen "Se" från 1944 publicerades följande bildreportage. Reportaget är skrivet av journalisten Alma Braathen, även kallad Brodjaga.

Läs vidare ...

Förberedande läger inför Ungdoms-EM

Den 8-10 september var vissa utvalda ungdomar & juniorer på ett förberedande läger inför Ungdoms-EM (17-26 September) och Boxam Youth 2017 (19-24 September). 

Läs vidare ...

FUVO Sommargala 2017

Lördag 24 juni var vi iväg på sommargalan på Opaker i Akershus, Norge. Galan var utomhus i strålande sol och vackra omgivningar vid älven Glommas bredd, och det var totalt 10 matcher som gick av stapeln.

Läs vidare ...
Future Fighter Boxning Camp VIII

Future Fighter Boxning Camp VIII

2-5 juni arrangerades Future Fighter Boxing Camp nr 8! Vi har varit med sen starten 2010, och det var ett grymt bra läger återigen.

Läs vidare ...

Full pott för Värmland i Oslo!

I vanlig ordning åkte Box Team Nordmarken in til Oslo för att tävla lördag 18 mars. Vi mötte upp BK 1925 från Karlstad, och åkte ihop med deras tränare Bosse Kihlström och hans boxare Kristofer Nilss...

Läs vidare ...

Amanda Nertsrand Anderssons första match

Amanda Nerstrand Andersson gick sin första match i Oslo, lördag 14 januari.

Läs vidare ...