Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
Min dag med Weight Fightern Patrik Nilsson.

Min dag med Weight Fightern Patrik Nilsson.

Min dag med Weight Fightern Patrik Nilsson.

 

Efter att jag lämnat mina barn på skola och dagis åker jag upp till Götes Grill. Där höll Patrik, glad som alltid, på med alla förberedelser inför dagens servering. Hans morgon började redan klockan sju med att starta upp och städa på grillen, och med en bra frukost för att även starta upp kroppen.

 

 

När jag kom dit vid klockan nio höll han på med att smälta smöret till moset och koka sås till köttbullarna. Jag fick byta om till arbetskläder och kände mig precis som en praktikant. Såg nog ut som en också i keps och tröja från Götes.
Vid klockan tio åt vi mellanmål, Patrik bjöd på keso och varma hallon. Gott.
Grillen öppnade och det fylldes snabbt på med hungriga gäster. Även Catrin, som jobbar här, stämplade in och jag kände mig väldigt överflödig och i vägen.
Meny på meny delades ut och Patrik har imponerande koll på vad de flesta stammisar vill ha redan innan de beställt. Han är nog en perfekt ”kôrvgôbbe”, glad och trevlig men han har inte längre någon kulmage!

Klockan blev ett och det var dags för lunch. Patrik värmde sin medhavda matlåda som består av köttfärs, ris och grönsaker. Han är snäll och ville bjuda mig också men jag beställde en liten nätt meny bestående av 150g hamburgare, 2 moskulor, räksallad, stekt ägg och senap såklart!


Inte direkt nåt för Weight Fighters men gott var det!
Arbetsdagen fortsatte med glada och mätta gäster som lämnade grillen.
När klockan blir tre åkete vi upp till gymmet där jag ”jagar på” Patrik på löpbandet i 60 minuter. En trött Patrik åket sen hem, duschade, åt lite och hämtade sen barnen.

Hans fru Izzi hade fixat middagen till familjen sen flöt kvällen på med de vardagsrutiner livet innehåller. Vi åt lite kvällsmat tillsammans kvart över nio, där vi pratade om dagen som vi var nöjda med.
När jag kom hem och la huvudet på kudden och tankarna började snurrar lite kom jag fram till att jag inte ska jobba på en Grill, men att jag känner mig otroligt glad över att jag får dela så många av Weight fighterskämparnas liv och tävlingen gör att vi kommer varandra nära.
De gör ett bra jobb och jag är lycklig över att få coacha dom lite i livet!”
//Coach Anna

Missa inte Avslutningen av årets Weight Fighters och prisceremonin på hotellet lödagen den 29! Där ska vi hylla alla de duktiga kämparna!

Text: Anna Ådefors
Foto: Privat
20 mars 2014
Skriv kommentar
Dela med andra!

Bilder från förr

Kulturredaktionen har gjort en djupdykning i Årjängs historia och samlat material från en svunnen tid. Bildarkivet kommer att fyllas på efter hand. Vyerna kan vara svåra att platsbestämma i vissa fall, så...

Läs vidare ...

Female Box Sweden Norway 10 November 2019

Female Box Sweden Norway 10 November 2019

Många klubbar har få tjejer/damer, och har därmed svårt att få bra sparring. Klubbarna måste ofta resa utomlands på olika samlingar, något som är både tidkrävande och dyrt.

Läs vidare ...
Interjakt öppnar butik i Årjäng

Interjakt öppnar butik i Årjäng

På fredag smäller det. Interjakt slår då upp portarna och inviger den nyinredda jaktbutiken i Åslanda. Invigningen pågår mellan kl 10:00 och 17:00 och under dagen kan man ta del av flera andra utställare och aktiviteter.

Läs vidare ...

Sportarkivet

Sportarkivet visar bilder från idrottsprestationer, sporthändelser, idrottsevenemang, stora som små, nya som gamla, eller annat sportrelaterat med anknytning till Årjängs Kommun/Nordmarken. Har du också en bil...

Läs vidare ...

Future Fighter boxing camp

Vi deltog även i år på Sveriges största breddläger i Höllviken som ligger söder om Malmö. 

Läs vidare ...