Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
Maxad gala i Askim, Norge!

Maxad gala i Askim, Norge!

För en dag! Amanda Nerstrand Andersson boxades fantastiskt bra! Boxade bättre än hon nånsin gjort på sparring. Mötte Elisabeth Klima Olsen från Askim, som är flerfaldig norsk mästare i diplom, ungdom & junior. Så hon bidrog till att det blev en riktigt bra match. Kravet till brons är 27 poäng, Amanda hade 33 poäng, Elisabeth tog silvermärket.

Amanda Nerstrand Andersson, Roar Tangenes

Messi Ansu Keita mötte Albion Rexhaj, och båda skulle ha guldmärket. Albion tävlar på högt nivå internationellt, och är även med i Norska förbundets utvecklingsgrupp Team Tokyo 2020. Det var den hårdaste märkekampen jag någonsin sett, då domaren tillät de gå nästan fullt ut. Det är vi glada för, för det var den högsta nivån Ansu har boxats hittills. Både Ansu och Albion tog guldet, och det hänger verkligen högt! 

 

Japhet Batilua Issabu gick sparringmatch, som var en riktig bra batalj mot en boxare från Vestmar BK. Bra tempoväxling under matchen, och Japhet levererade några riktigt bra träffar!

Saman Rania, Morten Pettersen, Ansu Keita, Japhet Batilua Issabu

Roar Tangenes var första second, Morten Pettersen var andra second och Saman Rania tok bilder och filmade

Ansu Keita, Amanda Nerstrand Andersson, Japhet Batilua Issabu


En härlig dag för vår lilla klubb !

Stort tack till Øivind Grønlund, Askim BK, som alltid välkomnar oss på deras galor.

//Roar Tangenes

Text: Roar Tangenes
Foto: Saman Rania
25 oktober 2016
Skriv kommentar
Dela med andra!
Nordmarksjul utan nattkorv

Nordmarksjul utan nattkorv

Årjängs Marknad/Nordmarksjula väckte uppmärksamhet även på 40-talet. I tidningen "Se" från 1944 publicerades följande bildreportage. Reportaget är skrivet av journalisten Alma Braathen, även kallad Brodjaga.

Läs vidare ...

Förberedande läger inför Ungdoms-EM

Den 8-10 september var vissa utvalda ungdomar & juniorer på ett förberedande läger inför Ungdoms-EM (17-26 September) och Boxam Youth 2017 (19-24 September). 

Läs vidare ...

FUVO Sommargala 2017

Lördag 24 juni var vi iväg på sommargalan på Opaker i Akershus, Norge. Galan var utomhus i strålande sol och vackra omgivningar vid älven Glommas bredd, och det var totalt 10 matcher som gick av stapeln.

Läs vidare ...
Future Fighter Boxning Camp VIII

Future Fighter Boxning Camp VIII

2-5 juni arrangerades Future Fighter Boxing Camp nr 8! Vi har varit med sen starten 2010, och det var ett grymt bra läger återigen.

Läs vidare ...

Full pott för Värmland i Oslo!

I vanlig ordning åkte Box Team Nordmarken in til Oslo för att tävla lördag 18 mars. Vi mötte upp BK 1925 från Karlstad, och åkte ihop med deras tränare Bosse Kihlström och hans boxare Kristofer Nilss...

Läs vidare ...

Amanda Nertsrand Anderssons första match

Amanda Nerstrand Andersson gick sin första match i Oslo, lördag 14 januari.

Läs vidare ...