Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
Maxad gala i Askim, Norge!

Maxad gala i Askim, Norge!

För en dag! Amanda Nerstrand Andersson boxades fantastiskt bra! Boxade bättre än hon nånsin gjort på sparring. Mötte Elisabeth Klima Olsen från Askim, som är flerfaldig norsk mästare i diplom, ungdom & junior. Så hon bidrog till att det blev en riktigt bra match. Kravet till brons är 27 poäng, Amanda hade 33 poäng, Elisabeth tog silvermärket.

Amanda Nerstrand Andersson, Roar Tangenes

Messi Ansu Keita mötte Albion Rexhaj, och båda skulle ha guldmärket. Albion tävlar på högt nivå internationellt, och är även med i Norska förbundets utvecklingsgrupp Team Tokyo 2020. Det var den hårdaste märkekampen jag någonsin sett, då domaren tillät de gå nästan fullt ut. Det är vi glada för, för det var den högsta nivån Ansu har boxats hittills. Både Ansu och Albion tog guldet, och det hänger verkligen högt! 

 

Japhet Batilua Issabu gick sparringmatch, som var en riktig bra batalj mot en boxare från Vestmar BK. Bra tempoväxling under matchen, och Japhet levererade några riktigt bra träffar!

Saman Rania, Morten Pettersen, Ansu Keita, Japhet Batilua Issabu

Roar Tangenes var första second, Morten Pettersen var andra second och Saman Rania tok bilder och filmade

Ansu Keita, Amanda Nerstrand Andersson, Japhet Batilua Issabu


En härlig dag för vår lilla klubb !

Stort tack till Øivind Grønlund, Askim BK, som alltid välkomnar oss på deras galor.

//Roar Tangenes

Text: Roar Tangenes
Foto: Saman Rania
25 oktober 2016
Skriv kommentar
Dela med andra!
Comeback av Amanda Nerstrand

Comeback av Amanda Nerstrand

COMEBACK AV AMANDA NERSTRAND ANDERSSON PÅ PÅSKMÄLLEN I KARLSTAD PÅ LÅNGFREDAGEN. Vi mötte denna gång Emelie Augustsson från Bulldog Training Center i Göteborg.

Läs vidare ...

Bilder från förr

Kulturredaktionen har gjort en djupdykning i Årjängs historia och samlat material från en svunnen tid. Bildarkivet kommer att fyllas på efter hand. Vyerna kan vara svåra att platsbestämma i vissa fall, så...

Läs vidare ...

Sportarkivet

Sportarkivet visar bilder från idrottsprestationer, sporthändelser, idrottsevenemang, stora som små, nya som gamla, eller annat sportrelaterat med anknytning till Årjängs Kommun/Nordmarken. Har du också en bil...

Läs vidare ...
Boxteam arrangerade Lekland

Boxteam arrangerade Lekland

Box Team Nordmarken fick förfrågan via Föreningsservice i Årjäng om vi kunde vara värdar för arrangemanget Lekland i Årjäng i samarbete med Nöjesbolaget i Värmland AB. Vi tackade givetvis ja och 24-25 februari, genomförde vi arrangemanget.

Läs vidare ...

Förberedande läger inför Ungdoms-EM

Den 8-10 september var vissa utvalda ungdomar & juniorer på ett förberedande läger inför Ungdoms-EM (17-26 September) och Boxam Youth 2017 (19-24 September). 

Läs vidare ...

FUVO Sommargala 2017

Lördag 24 juni var vi iväg på sommargalan på Opaker i Akershus, Norge. Galan var utomhus i strålande sol och vackra omgivningar vid älven Glommas bredd, och det var totalt 10 matcher som gick av stapeln.

Läs vidare ...