Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
Amanda tog hem det i Oslo!

Amanda tog hem det i Oslo!

Den 14 mars var det dags för en ny tävling i Oslo, där de arrangerar en serie galor varje säsong. Teamet bestod av Amanda Nerstrand Andersson och vår tränare Morten PettersenSiri Rundberget, IF Ørnulf Oslo, stod för motståndet denna gången. 


Siri hade senast boxat Golden Girl Boxing Championship, och var en riktigt bra motståndare. Nu som Amanda är B-boxare (över 6 matchers erfarenhet), så finns det inte längre lätta motståndare.

Matchen gick i senior intill 60 kg, och gick över 3 ronder, som olympisk boxning alltid gör. 

Den första ronden är den absolut bästa ronden Amanda någonsin har gjort i en boxningsring! Känns som att hon var på väg att stoppa henne, faktiskt. Hon jobbade sig sakta in i matchen igen, men denna kväll var det inget som kunde stoppa våran Mandis.

 

Med klara domarsiffror var det hennes arm som domaren lyfte i vädret, och kristallpriset blev med hem till Årjäng.


 

Text: Bild & Text: Roar Tangenes
8 maj 2018
Skriv kommentar
Dela med andra!

Bilder från förr

Kulturredaktionen har gjort en djupdykning i Årjängs historia och samlat material från en svunnen tid. Bildarkivet kommer att fyllas på efter hand. Vyerna kan vara svåra att platsbestämma i vissa fall, så...

Läs vidare ...

Female Box Sweden Norway 10 November 2019

Female Box Sweden Norway 10 November 2019

Många klubbar har få tjejer/damer, och har därmed svårt att få bra sparring. Klubbarna måste ofta resa utomlands på olika samlingar, något som är både tidkrävande och dyrt.

Läs vidare ...
Interjakt öppnar butik i Årjäng

Interjakt öppnar butik i Årjäng

På fredag smäller det. Interjakt slår då upp portarna och inviger den nyinredda jaktbutiken i Åslanda. Invigningen pågår mellan kl 10:00 och 17:00 och under dagen kan man ta del av flera andra utställare och aktiviteter.

Läs vidare ...

Sportarkivet

Sportarkivet visar bilder från idrottsprestationer, sporthändelser, idrottsevenemang, stora som små, nya som gamla, eller annat sportrelaterat med anknytning till Årjängs Kommun/Nordmarken. Har du också en bil...

Läs vidare ...

Future Fighter boxing camp

Vi deltog även i år på Sveriges största breddläger i Höllviken som ligger söder om Malmö. 

Läs vidare ...