Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

NÄR KOMMER HO?

Frågan avser fjärde boken i den nostalgidrypande serie som TANKESMEDJAN ÅRJÄNG FÖRR står bakom. Trejje boka, här ovanför avbildad i färg, släpptes för fyra år sedan och sedan dess har ett (låg)intensivt arbete hela tiden pågått i redaktionslokalerna. Många, nästan tröttsamt många, har under åren framställt rubrikens fråga. När kommer ho?

Årets rekordheta sommar, som lamslagit så många andra arbetsplatser, har oförklarligt nog haft diametralt motsatt verkan på våra medarbetare. Den ena arbetslunchen på STRÖMSBORGS natursköna SOMMARSERVERING vid hamnen i Lennartsfors har avlöst den andra. Man anser sig vid en samlad bedömning i dagsläget ha material nog för 248 sidor och har till och med fixerat en tidpunkt för BOKSLÄPPET. Detta kommer att ske i samband med KULTURNATTA i slutet av oktober månad. (En innerlig förhoppning är att det är år 2018 som avses, vi har inte tagit del av protokollet ännu).

Märk väl! Styrelsen reserverar sig för att det kan vara svårt att hinna få allt klart till Kulturnatta. Men det är aldrig fel att sätta målet högt, som gamle kungen sa. Skulle av yttre orsaker fördröjning ske kommer vi att här i denna spalt så skonsamt som möjligt förmedla detta.

Ur den kommande boken knycker vi utan större samvetsbetänkligheter denna bild av en begynnande skogsbrand. Att vi publicerar den just nu visar att vi alltid är på alerten. Det brinner ju runt om i landet i dessa dagar. Vi manar envar till yttersta avhållsamhet från all grillning tills vidare, åtminstone av kött som lätt blir både bränt och segt. 

 

 


 

18 juli 2018

Skriv kommentar
Dela med andra!