Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

KONSPIRATION?

ÅRJÄNG HÅRT CORONADRABBAT meddelar lokalpressen idag, fredag. Exakt samma dag anländer en last från Citytryck i Karlstad med två stora pallar av SCHÄTTE BOKA. Slump eller resultatet av en djävulsk plan?

Har Tankesmedjan Årjäng Förr skrämt sina kunder för pandemin och därigenom med ohederliga medel gynnat sin försäljning på nätet? Har smederna med cynisk beräkning dolskt gått runt och hostat på sina potentiella bokköpare för att få dem att kasta sig över telefonen och beställa sin julklapp den vägen?

Hur kan man eljest förklara att Årjängs kommun tävlar med norrbottniska Älvsbyn om ledarplatsen i ligan FLESTA COVIDFALL UNDER SENASTE VECKAN?

Jag bara frågar.

Den populäre estradören och mångsysslaren RICKARD OHLIN på IcaNÄRA Sillerud basar för ett av de företag som saluför Schätte Boka. Så avslappnat sysslolös som på bilden ser man honom sällan.

Hursomhelst så är bokköpandet i full gång på samtliga registrerade försäljningsställen (Sparbanken i Töcksfors öppnar på måndag). Priset är 300:-.

Vill du ha boken hem till postlådan kostar det 20 kr extra. Ring i så fall något av nedanstående nummer: 0573/ 24004 eller 10534 eller 303 20. Alternativt: 0703 61 41 53 eller 0705 37 37 28.

Och en sak till: de där konspirationsteorierna tror jag inte ett skvatt på! Och även om de är riktiga, är det hart omöjligt att bevisa nånting.

Fast man vet aldrig.


 

4 december 2020

Skriv kommentar
Dela med andra!