Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Vi har en fantastisk kommun

Vi har en fantastisk kommun med goda utvecklingsmöjligheter och goda förutsättningar till arbete och försörjning, vi kan bo nära naturen och ändå tätortsnära, vi har ett mycket aktivt föreningsliv. Vi vill att kommunen skall utvecklas och att människor vill bo här och fler flytta hit.

Den inverkan på vår fina kommun som diskussionen om skolan har fått är beklagligt. Den senaste tidens hätska debatt skadar kommunen. Människor och kommundelar ställs mot varandra och istället för att jobba tillsammans för tillväxt sprids fula rykten och påhopp. Det motverkar våra möjligheter att få fler att flytta till kommunen, att få kommunens ekonomi i gott skick och att erbjuda goda villkor för våra företag och anställda.

Ibland kommer vi till frågeställningar som är smärtsamma men som ändå måste diskuteras. Våra åsikter går isär om hur vi löser utmaningarna men vi måste våga fatta även obekväma beslut och respektera detta.

Som vuxna människor måste vi ta ansvar för hur vi uttrycker oss och vara goda förebilder för våra barn. Vi måste ansvarsfullt ta oss an det uppdrag vi har och arbeta för kommunens bästa. 

25 juni 2013

Skriv kommentar
Dela med andra!