Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Vi blickar framåt!

Vi står nu inför ett spännande och händelserikt år. Efter de senaste årens arbete för att få balans i budget börjar nu resultaten komma:

• Nya högstadieskolan. Rivningen är snart påbörjad och tidplanden innebär att skolan är inflyttningsklar höstterminen 2015. Vi satsar på modern digital teknik i skolan. Vi ser här ett exempel på den typen av platta som kommer att användas av elever.

• Ny förskola med fyra avdelningar i Årjängs tätort byggs och färdigställs under 2014. Långsiktig satsning för barnomsorgen i tätorten.• Fiberprojektet färdigställs. Här har ovärderliga frivilliga timmar från eldsjälar lagts ner för att vår landsbygd skall få tillgång till snabbt bredband. Här pratar vi landsbygdsutveckling på snabb nivå och projektet färdigställs i juli 2014.

• Om- och tillbyggnad av räddningsstationen med gym i Töcksfors färdigställs under 2014.

Detta är något som sker under 2014. Vi har mycket att se fram emot och det känns hoppfullt med de möjligheter vi har till utveckling. Vi har alla förutsättningar att vara en modern, attraktiv och positiv kommun som är bra att leva och verka i för människor och företag.

Jag önskar alla en God Jul & ett riktigt Gott 2014!
 

23 december 2013

Skriv kommentar
Dela med andra!