Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Familjedag på Hagavallen

Så var det dags, Kristdemokraterna bjöd in till en fantastiskt trevlig familjedag, med besök av EU-parlamentarikern Lars Adaktusson (Kd).

 (Roland Moberg (Kd), Lars Adaktusson (Kd) och Runar Patriksson (Fp) samtalar under familjedagen)

Efter att ha välkomnats av Kjell-Arne Ottosson, ett tal av Adaktusson samt genomgång av brännbollsregler drogs så ”årets match” igång, Kristdemokraterna på ena laget och Folkpartiet samt nya Moderaterna i det andra. Kd kämpade på bra, vissa lyckades både spela brännboll och prata i telefon samtidigt, men Fp och M blev övermäktiga och vann matchen. Bland annat Gunnar Henriksson (Fp) gjorde flertalet ”homeruns” för det vinnande laget, en fantastiskt insats! Enväldig domare var Kjell Eriksson och ordning på poängen hade Olle Jansson.

(Kanske matchens spelare, Gunnar Henriksson (Fp) med sina partikamrater Lars Gustafsson samt Jessica Danielsson)(Flertalet av de deltagande i brännbolssmatchen, Kjell Eriksson delger slutresultatet)

 (Det vinnande lagets lagkaptener, Lars Gustafsson (Fp) och Mikael Olsson (M) med vinnardiplomet.)

Det bjöds på fika hela dagen, underbara våfflor stekta av TIFs damer och barnen kunde roa sig i en hoppborg.

När så familjedagen var till ända tog några av folkpartisterna delar av den fina beach-flaggan (ja, vissa kunde inte hålla koll på vart hon la sakerna, men själva stativet blev med i alla fall ;-) ) och for vidare till Årjäng för att möta upp riksdagskandidaten Nina Larsson samt Liberala ungdomspartiets Anders Wiking Pettersson för lite trevligt kampanjande. Sin vana trogen så hade Nina med sig regnet som en envis ovän och efter ett tags kampanjande öppnade sig himlen mer eller mindre. Kampanjandet fortsatte sedan även i Töcksfors där vi även hann med att diskutera den farliga korsningen vid Töcksfors kyrka.

(Kampanjarbete tillsammans med Nina Larsson, Anders Wiking Pettersson, Lars och Therese Gustafsson, Urban Johansson samt Jessica Danielsson. Humöret på topp trots ösregn...)

(Nina Larsson och Gunnar Henriksson tittar på Folkpartiets förslag till planfri korsning vid den olycksdrabbade sträckan vid kyrkan i Töcksfors)

När ångan ändå var uppe så avslutades dagen hemma i Gunnar Henrikssons helt fantastiska garage där vi kuverterade (alltså stoppade både valfoldrar och valsedlar i kuvert) nästan 3000 st. Resterande 2000 fixade ett nytt gäng dagen efter.  

27 augusti 2014

Skriv kommentar
Dela med andra!