Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

En tankeställare inför valet

Nu kära vänner kommer sanningens ögonblick den 14/9, nu kan ni visa var ni står !!!!!

Sillbodal har fått en ny skola, så den östra delen av kommunen har ju sitt på det torra. Med plats även för 6 klass, om inte Töcksfors högstadium läggs ner, sen finns också valmöjligheten kvar att byta skola, om problem uppstår för någon elev. Vill ni verkligen mista denna möjlighet ???.
Så nu tycker jag att ni alla ska ta er en tankeställare.

Är ni villiga att medverka till att ta livet av bygden Östervallskog, en byggd på starkt uppåtgående, en skola där barnantalet kommer att öka med över 50 % de närmaste åren, samt en omfattande nyetablering av yngre familjer.?

Är ni villiga att medverka till en stor försämring och nedskärning i Töcksfors, i och med nedläggningen av högstadiet, och detta i den mest expansiva delen av kommunen.?

Är ni villiga att försämra möjligheterna för mer inflyttning i kommunen.?

Är ni villiga att försämra möjligheterna för oss företagare i denna delen av kommunen. ?

Är ni villiga att medverka till att försämra livskvaliten för invånarna i denna del av kommunen, särskilt barnfamiljerna.?

Är ni villiga att medverka till att maten körs ut till dagisen, istället för att lagas på plats ?

Vi är också med och betalar skattehöjningen på 50 öre som är öronmärkta för det nya högstadiet i Årjäng, och vi klagar inte, vi unnar er verkligen en ny skola.
Men vi vill ha kvar vår skola här, och detta beror inte på att det är något fel i Årjäng, utan på orimliga avstånd för många elever, en av orsakerna till att skolan startades en gång.

Vill ni att kommunen, som alla andra företag ser över den egna tjänstemannastaben, hur många behöver vi ha ?, och vilka ?.

Vill bara på detta vis uppmana er att tänka efter lite, vill ni ha en kommun som utvecklar eller avvecklar.

JA NU ÄR VALET ERT.
VILL NI MEDVERKA TILL UTVECKLING ?
RÖSTA DÅ PÅ MODERATERNA, ELLER PÅ NÅGON AV VÅRA ALLIANSBRÖDER !!!.

Kermith Andersson Östervallskog. Moderaterna.   

Text: Kermith Andersson Moderaterna
28 augusti 2014
Skriv kommentar
Dela med andra!

Sommarvik

För ett par, tre år sedan fick Sommarvik AB köpa fastigheten Strand 1:81, som tidigare kallades
för Torpet.

Läs vidare ...

Visste du att bygga bostäder är den bästa affären för tillväxt i Årjängs kommun?

Att det finns tillgång till lediga bostäder har alltid varit en nyckel för att en kommun ska växa och må bra. Inte minst för inflyttning från andra kommuner, utan även för att utveckla befintligt n&a...

Läs vidare ...

Centerpartiet ser framåt för långsiktighet

Mandatperioden går mot sitt slut och vi i Centerpartiet har arbetat med att driva vår politik och vi ser nu att den styrande majoriteten tagit till sig av våra prioriteringar och närmat sig vårt förslag till budge...

Läs vidare ...

Skolsatsningar

Efter att våra ledamöter har besökt Nordmarkens skola F-6 och Töcksfors skola för att informera oss om situationen vid de bägge skolorna har vi gjort följande bedömning:

Läs vidare ...

DET SKA MYCKET TILL, avsnitt II

Länsstyrelsen versus Tore Larsson, 87. För nån månad sedan funderade jag i en insändare över hur i herrans namn någon beslutsfattare kunde få den befängda idén att ålägga alla ...

Läs vidare ...

MYCKET SKA DET TILL

Arg insändare från Ränken Mycket ska det till, innan jag börjar skära tänder. Men nu händer det. Jag läser i lokalpressen att EU har bestämt att våra vattendrag skall återställas t...

Läs vidare ...