Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Centerpartiets kandidater 10 t o m 15

Centerpartiets kandidater 10 t o m 15 på listan till kommunvalet 9 september 2018

10. Esbjörn Andersson – golfintresserad före detta ICA-handlare. Ett aktivt föreningsliv är av stor betydelse för människors hälsa och livskvalitet. Vill att det tas fram en långsiktig plan för hur framtidens äldreomsorg ska se ut.

11. Peter Ring – kött- och skogsbonde som vill se en stärkt ägande/brukanderätt. Vill också ha en realistisk rovdjurspolitik, regelförenklingar för alla företagare och lättnader i strandskyddet. Sunt bondförnuft och frihet under ansvar ger ett starkt och hållbart samhälle.

12. Matts Wignell – motorintresserad fritidsledare som tycker att det är viktigt att barn och ungdomar får en trygg uppväxt med vuxna som tar ansvar och bryr sig. Att vi är observanta på ungdomars livsvillkor och lyhörda för deras behov i en snabbt föränderlig värld.

13. Märta Svensson – gick ut gymnasiet 2017 och jobbar som lärarvikarie och sommartid på familjens campingföretag. Trivs bra i skolans värld och vill i framtiden utbilda sig till lärare. Viktigt att alla elever blir sedda och ges möjlighet att lyckas utifrån sina förutsättningar.

14. Bengt-Åke Karlsson – skogsbrukare som tidigare jobbat med och har lång erfarenhet av energieffektiviseringar i offentliga fastigheter. För landsbygdens överlevnad är det viktigt att jord- och skogsbruket kompenseras för den klimatnytta de levererar.

15. Cathrin Sköld - trädgårdsintresserad projektledare med intresse för de samhällstekniska frågorna såsom att säkra vårt dricksvatten och värna miljön. Jämställdhet är viktigt inom både offentlig och privat verksamhet för att vi ska få ett hållbart samhälle.


Framåt för Årjäng med ett tryggt ledarskap!
 

30 maj 2018

Skriv kommentar
Dela med andra!