Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Angående förslaget att bygga Nordmarkens arena


Gunnar Henriksson, ordförande för Nordmarkens hockeyklubb tillika Folkpartiets femte namn på listan till kommunfullmäktige kommenterar i dagens NWT Centerpartiets svar på en fråga som ”goddag yxskaft”. För kännedom publiceras därför frågan och vårt svar så alla får en chans att själva bilda sig en uppfattning.

Mailet från Henriksson avslutas med följande.
”vi kräver inte en 100% finansiering utan det vi måste nu är att komma vidare med planering, projektering för att skapa en trovärdig budget av lämplig anläggning. Sen kan vi senare jobba vidare i finansieringsfrågan”.

Detta var det vi skulle svara på och svaret från Centerpartiet lyder:

Vi ser i dagsläget inte några förutsättningar att med skattemedel finansiera planering och projektering av arenabygget med hänsyn till att vi måste fullfölja stora långsiktiga investeringar inom framför allt skolan.

Vi anser också att när ett bygge är färdigt för projektering ska budgeten vara klar. Efter att bygget är klart så har vi ju också att ta hänsyn till driften av anläggningen. Det bör vi också ha med i tankarna.

Vi i Centerpartiet anser att vårt uppdrag är att tala om som det är och inte använda skattebetalarnas pengar för att locka väljare i valet.

Lisbeth Karlsson, ordförande 

7 september 2014

Skriv kommentar
Dela med andra!