Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Tre Barytoner ger konsert i Töcksfors

Tre Barytoner är en sjungande trio bestående av Bo Wallenberg, Mikael Joumé och Mikael Järlestrand. Tillsammans har de gett ut två skivor: Andliga klassiker och Väckelsetoner.

Trion bjuder på sång och musik av hög kvalitet. Mikael Järlestrand är en av Sveriges mest kända kristna sångare. Mikael Joumé har studerat vid Det Kongelige Musikkonservatorium i Köpenhamn och har tidigare arbetat på Malmö Opera, men är numera biträdande generalsekreterare för Barnmissionen. Bo Wallenberg är generalsekreterare för Barnmissionen och varvar sångglädje med humor, passion och hjärta för organisationens hjälparbete.

– Vi kommer inte för att underhålla, utan för att sjunga tillsammans med publiken i sånger som de flesta känner igen. Vi vill värna om den gamla kristna sångskatten, där sångerna berättar om människors liv, berättar Bo Wallenberg.

Nu kommer Tre Barytoner till Filadelfia i Töcksfors. Det blir en konsert med mycket sång och musik, men också med information om Barnmissionens arbete för att hjälpa utsatta barn i 14 länder runt om i världen. Konserten har fri entré.

Tre Barytoner besöker:
Lördag 16/3 kl 19:00 Filadelfia, Töcksfors
Söndag 17/3 kl 11:00 Pingstkyrkan, Bengtsfors
 

Text: Barnmissionen
11 mars 2019
Skriv kommentar
Dela med andra!