Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
Moderna Tider firar 15 år

Moderna Tider firar 15 år

Nu på lördag, 20 oktober, blir det fullt ös på Best Western Hotel Årjäng.

Moderna Tider är ett Gyllene Tider party- och tributeband från Uddevalla som turnerar land och rike runt och som stolt håller liv i Per Gessles låtar. 
För vem känner inte igen ”Gå & Fiska”, " När vi två blir en" , ”Flickorna på TV2” och ”Sommartider”?

Vi kallar oss för ett Tribute-Partyband . Målet är att höja stämningen till max och ge partykvällen extra krydda. Det ska vara fullt ös från början till slut, säger Moderna Tiders sångare Daniel Wollbratt.


Moderna Tider har efter över 15 år på vägarna blivit ett av landets mest bokade tribute band. Med ca 60 spelningar om året för man stolt vidare det svenska poparvet från 80 talets kanske största idoler.
Men tröttnat på låtarna, det har grabbarna absolut inte gjort.

- Bättre låtar går inte att hitta! Gyllene Tiders låtar är som nationalsånger för den svenska sommaren. Jag och resten av bandet kan sitta i timmar i bilen och lyssna på låtarna, trots att vi spelar dem kväll efter kväll. Det ger oss också en trygghet på scenen, vilket vi tror märks utåt mot publiken, så vi kan lyfta deras partyhumör till tusen! Dessutom har vi satsat på en riktigt häftig scenshow med snyggt ljus och en LED-vägg, som ger showen en extra visuell upplevelse.

Trots sommarkänslan i låtarna turnerar dock Moderna Tider året runt.

- Ja, vi har inte sett någon mättnad vintertid heller...
Bandet spelar på allt ifrån de riktigt stora festivalerna till mindre nattklubbar.
Och låtarna, tillsammans med vår show passar lika bra på julfester som till sommarfester.

Alla har väl något minne eller längtan till sommaren som de gärna plockar fram när kylan har kopplat greppet om oss? avslutar Daniel. 

17 oktober 2018
Skriv kommentar
Dela med andra!