Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS
LBC och Bergakungen i Forsbacke

LBC och Bergakungen i Forsbacke

Om ni åkt förbi Forsbacke, alldeles intill E-18 och Silbodalsälven, så kanske ni samtidigt sett den pågående byggnationen.

Det är LBC Värmdals nya lokala kontorsbyggnad som börjar ta form. Bergakungen är själva beteckningen på stugan och den är en av de modeller som ingår i Årjängsstugans sortiment.



Uppförandet av byggnaden är ett samarbete mellan Årjängsstugan/FJ-Bygg och LBC Värmdal och fördelarna med samarbetet verkar vara flera för båda parter.

För Årjängsstugans del så innebär det ett mycket bra läge för att visa upp sin nya stugmodell, Bergakungen, som med detta exemplar blir det första av sitt slag. Och sedan när LBC flyttat in så kommer Årjängsstugan även fortsättningsvis att kunna nyttja byggnaden som visningsstuga för kommande spekulanter.



Hans Albinsson på LBC Värmdal/Årjäng är också nöjd med samarbetet och ser förstås fram emot inflyttning och invigning.

-Placeringen är perfekt. Infarter och utfarter finns åt nästan alla håll och området kring den nya byggnaden lämpar sig bra för vår verksamhet säger han.

-Vi har även ett tillsynsavtal med en av de bränsleleverantörer som finns här, lite längre bort, så det gör ju inget att vi hamnar närmare fortsätter Hans.

Vad som sker med den stora ytan som finns framför det nya kontoret återstår att se men enligt Hans så blir det troligen någon form av uppställningsplats för godstrafik.



Det återstår en hel del arbete innan kontoret är inflyttningsklart, men FJ-Bygg håller ett högt tempo så Hans verkar inte orolig.

-Inflyttningen kommer att ske som beräknat, i slutet av mars, avslutar han. 

Text: Christer Nilsson
Foto: C.N
10 januari 2014
Skriv kommentar
Dela med andra!