Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

TÄVLINGEN FÖR SVÅR...NÄSTA KUNDANPASSAS

 

I marknadens stora tävling, där massor av fina priser lockade (en resa för 2 pers till Kriteriet på Solvalla med övernattning i svit, en spa-helg i Sunne, en timmes fri shopping i Töcksfors, fyll kundvagnen osv) gällde det att identifiera sex kända travprofiler, vilka i profil (just det!) låtit sig porträtteras på vinnartribunen i Årjäng. Bilderna presenterades i fredagsprogrammet för att alla skulle hinna jobba igenom sina svar till söndagen, då resultatet kungjordes.
Inte mindre än 129 tävlande ställde upp och – har man sett! – 103 av dem hade prickat alldeles rätt. Den som vållade störst huvudbry var Josefine Ivehag, enda kvinnan i sextetten, som kallades Per Nilsson av flera – grattis Per! – men faktiskt var det någon som missade Björn Goop också. Och Magnus Jakobsson!

Kriterieresan för 2 frös inne! Sviten får stå tom. Det var faktiskt inte en enda av alla de 103 som hittade rätt på UTSLAGSFRÅGAN, vem som blev FYRA i lopp FYRA. Flest röster drog minsann veteranen Olle Elfstrand och hans nr 4 Crazy Foot Mambo, tätt följd av nr 7 Daytona/ Mikael J Andersson och nr 5 Giant Euro/ Kent Persson. Och underligt nog blev det just den trion som, i nämnd ordning, fixade totoplatserna i loppet. FYRA där bakom placerade sig totofavoriten Explosive Zon/ Carl Johan Jepson till åtminstone 103 personers besvikna förvåning.

Tävlingsredaktionen, som redan tidigare fått kritik för överskattning av kunskapsnivån hos sina klienter, var efter detta fiasko i upplösning. Hur ska vi bli av med prissamlingen? I ren förtvivlan drog man 3 namn ur högen och delade ut smärre tröstpriser till dessa.

Nästa tävling, om det blir någon, kommer på förekommen anledning att kundanpassas. Frågorna kommer att bli av typ ”Vad heter huvudstaden i Norge? Tips: Börjar och slutar på samma bokstav”.(Men då gissar väl hälften på Strängnäs). ”I vilken julmånad infaller Luciadagen?” ”Hur många hjul har i normalfallet en travsulky?” ”Vad är det för skillnad på en startbil?” ”Vad är meningen med livet?”

Träna nu duktigt så ska du se att det går bättre, kanske riktigt bra, nästa gång!

Vår ungdoms store idol, Olle Elfstrand, 74, blev naturligtvis för svår för sina yngre konkurrenter Mikael J (nr 7), Kent Persson (nr 5) och Carl Johan (nr 1) på innerspår. Fina priser brann därmed inne i Profil-tävlingen.


 

24 september 2015

Skriv kommentar
Dela med andra!