Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender
Söndagsbrunch
2019-04-28 11:00 14:30
Söndagsbrunch
2019-05-05 11:00 14:30
Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

SELMA DROG IGÅNG STORHELGEN

Årjängs stora travhelg inleddes på bästa sätt nämligen med en hemmaseger. Efter perfekt tempobedömning blev det Selma Lindberg som till slut stod som segrare. Vinnarhästen, Prins Emil, är i ponnysammanhang rena blöjbarnet, 5 år, men gör faktiskt bara bra lopp. Ett annat Årjängsekipage, Allgunnens Diddi/ Saga Larsson, angrep tufft på upploppet, men Diddi felade och blev diskad.

Selmas pappa heter Kristian och är champion i Arvika, så nog finns det att brås på.

Till Amatör-SM skickar vi Estreet Zon och Årjängstravets sportassistent Paula Pettersson med goda förhoppningar om en framskjuten placering när semifinal och final avgörs på Gotland om två veckor. Björn Goop tränar Zon-hästen och alla vi på redaktionen utbrister i ett stort LYCKA TILL. Det gjorde sannolikt även Patrik Nilsson på Björn Martinssons bild, men det hörde vi inte, för traktorn passerade just då.

Hall of Fame-lunch får sig tre prominenta herrar serverad. Berndt Lindstedt t v är redan Fame-placerad och Stefan Hultman tas in i den illustra samlingen idag, 15 juli. I mitten sitter en Karlstad-pôjk, Nils Stahre, tidigare byråkrat i de översta travregionerna, numera pensionerad och återbördad till Värmland (Kil). Nils samlar värdefulla böcker och äger en inbunden komplett samling av Krokens Blädder 1996–2011. Forskarna känner bara till ytterligare en sådan bokskatt. Nils förvarar sin i bankvalv.


 

15 juli 2017

Skriv kommentar
Dela med andra!