Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

PIGG KRABAT MED LOPP I KROPPEN

Efter långt tävlingsuppehåll kunde Krabat inte infria sitt favoritskap i breddloppet 30 augusti. Här har han och Leif Berggren hamnat i dödens varvet från mål. Där trivdes han inte på villkors vis. Blivande segraren Nezza Glide/ Peter Ådefors avvaktar i tredje utvändigt.

 

Magnus Danielssons 5-åring KRABAT, en son till Thai Tanic och klassiga Millgona, svek som favorit under breddloppssöndagen. Inte ett dugg konstigt, för då hade han inte startat på nästan nio veckor. Med det loppet i kroppen och Gunnar Austevoll i vagnen tog han lätt och behändigt en Momarkenseger i går, tisdag 8/9. I slutsvängen låg han bara fyra, femma nånting, men på det långa upploppet var han med sin styrka helt enkelt för bra. Dryga 8 gånger på toton var, så här i efterhand, på tok för mycket.

Vi kan inte underlåta att följa upp vår presentation av Klubb August (program 13/ 30 augusti) med en oss tillskickad bild av ”granne guttar ve dä granne tôrje, reklamattachéer för dä granne Årjing, hele jävla bunten”, som det står i mejlet. Klubben invigde inför årsmötet en i stenläggningen infälld kopparplatta, där man kan läsa att här, just här, instiftades klubben för 50 år sedan. Lantmäteripersonal har bistått med kartläggning av den exakta plats, där Claras rosamålade s k damrum fanns, det rum vari grundarna fikade under sitt sammanträde.
Hoppas både guttane och plattan kommer till sin rätt i bild.
Den erkänt skicklige fotografen Olle Silfors knäppte.

10 september 2015

Skriv kommentar
Dela med andra!