Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

ARENASPORT

                                                                               

TVÅ ARENOR I SAMMA ÖGONBLICK

”Härligt tryck, inga bråk eller bengaler”, så skulle man kunna karakterisera två evenemang från den gångna helgen. Vår kompis, freelancer Bertil Karlsson från Mellerud, valde länge mellan Årjängstravet och semifinalen av FA-cupen på Wembley Stadium i London. Valet blev United Kingdom. Det är Bertils ord som inleder denna notis.

Crystal Palace slog Watford med 2-1 (tre nickmål!) och går till final på samma arena 21 maj mot Man United. Den dagen slipper engelsmännen konkurrens från Årjängstravet, så då kan vi garantera en ny folkfest.

Fullt så mycket folk som Wembley hade, kunde vi inte räkna in. Det är ju skillnad på Årjäng och London. Men 567 är en imponerande siffra det också i dessa tider, även om det som synes finns plats för fler. På bilden har första hagelskuren just smattrat ner över arenan, medan ett ganska spritt fält är inne i slutkurvan i Toleruds Hästfoder & Maskin AB:s montélopp, det som Sofia Adolfsson vann med Stenströmers Cognac Sting. I England har i samma veva Wickham på den övre bilden just skallat in 1-0 för Palace.

Härligt tryck, inga bråk eller bengaler på någon av arenorna. Så vill vi ha´t!

 


 

Niclas Benzon hade laga förfall när Travgalan avverkades i februari månad. Han fick priset till framgångsrikaste amatörkusk nu i stället. Travbanechef Roger Moström och löpningsreferent Patrik Nilsson gör sitt bästa för att göra ögonblicket till ett Benzon-minne för livet. Haglet gör å andra sidan sitt bästa för att strula till det.

26 april 2016

Skriv kommentar
Dela med andra!