Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

HÖLL SIG DÄR FRAMME: JENNY OCH PAW

Rubriken här ovan tycker jag själv är enormt fyndig. Jag har jobbat länge för att få till den. Den kom till nästan som genom en ingivelse några timmar efter det att lunchtravets lopp 4 och 5 hade körts.

I lopp 4 såg PAW MAHONY till att omedelbart ta platsen där framme med John O Jensens Rapanoe Bell för att sedan hålla den positionen ända in i mål. På bilden uppvaktar favoriten Bella Jaam/ Jonas Moberg varvet kvar, men mycket närmare än så här tog de sig aldrig. Åmålshästen kom från seger i Arvika, då ägarkörd av John O, men det imponerade tydligen inte på spelarkollektivet för oddset på Rapanoe skrevs till ansenliga 28 ggr (9,02 på plats).

 

I loppet därpå gjorde JENNY MAHONY, Paws maka, likadant. Direkt till positionen där framme med storfavoriten Neverendingdream och sedan var det bara att måtta in segern med många längder. Detta skedde i VF.s serielopp för lärlingar, där en Amerikaresa väntar vinnaren. Med den här fullpoängaren i fickan har Jenny ett utmärkt läge i den tävlingen.

Vår bild visar även här hur det såg ut med 1000 meter kvar.

Att jag belåtet kluckar så hakorna dallrar över rubriken upptill beror på att paret Mahony bor i Mangskog, i hemmanet Rinnen, på gården DÄR FRAMME. Där satt det!


 

13 september 2015

Skriv kommentar
Dela med andra!