Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Interjakt växer med nya butiker i Finland

Jaktfackhandelskedjan Interjakt som sedan tidigare har butiker i Sverige och Norge ansluter nu med butiker i grannlandet Finland.


Redan har kedjan gjort klart med butiker på sex orter, och de har stora förhoppningar på att växa ytterligare i landet inom en kort tid.

Jonas Ås, som är koncernchef för Interjakt är mycket nöjd, och han presenterar samtidigt Matias Dahlberg som anställs som Country Division Manager för landet.

-Detta är ett viktigt steg för oss och inte minst för jakfackhandeln i Finland. Vi har även fått Matias vid rodret och han har väldigt god erfarenhet av branschen, detta kan inte bli något annat än ett vinnande koncept.

De första orterna som kedjan har gjort klart med är Åbo, Kimito, Iisalmi, Pieksämäki, Haapajärvi och Kotka.

-Detta är en jättekul uppgift, berättar Matias som har stora förhoppningar. Han är väl införstådd med att varje nytt land är en utmaning, men han tror det är helt rätt tid för en specialistkedja som Interjakt att ta steget i på den finska marknaden.

-Finland har saknat ett kedja för fristående butiker vilket behövs på en allt tuffare marknad.
Detta är en perfekt julklapp för både finska butiker och för Interjakt som kedja.

Nu ger vi full gas och önskar er alla samtidigt en riktigt God Jul, avslutar Matias.

Om Interjakt
Interjakt Group Scandinavia, med säte i Årjäng, är en fackhandelskedja inom jakt och fiske med totalt 75 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Företaget drivs av passionerade jägare och fiskare som har stor erfarenhet och vet vilken utrustning som krävs för att din jakt och fiskedag ska bli lyckad. 

Text: Interjakt Group Scandinavia
4 januari 2019
Skriv kommentar
Dela med andra!