Start
Nyheter Nyheter Insändare Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Interfiske ger sportfiskaren möjligheten att håva in EN MILJON KRONOR!

Sportfiskekedjan Interfiske utlyser under 2021 sin utmaning Miljonrekordet.
Miljonrekordet innebär att den sportfiskare som under 2021 sätter ett nytt godkänt svenskt rekord på abborre där fisken är fångad på bete från Armada Tackle erhåller EN MILJON KRONOR från Interfiske-/Interjaktkedjan.

Jens Olsson är verksamhetschef för kedjan och han är stolt över att presentera tävlingen;
- Abborfisket har aldrig varit hetare än nu. Det är så kul att få berätta om tävlingen som är något helt nyttför vår bransch. Att som sportfiskare veta att möjligheten finns till en miljonvinst är ju jättehäftigt.

Det har aldrig fångats så många +2 kg abborrar som nu, så en rekordfångst under det kommande året känns
inte helt omöjligt. Det nuvarande rekordet innehas av Gary Wickins, 3 150 gram 1985.

För att godkännas som svenskt rekord skall fisken styrkas enligt Sportfiskarnas regelverk och rekordet även godkännas av Sportfiskarna. Jens berättar att fullständiga regler kommer presenteras på kedjans hemsida och hoppas att hela sportfiske-Sverige väljer att testa lyckan med Armada Tacklebeten.

Sportfisket har exploderat i Sverige de senaste åren. Enligt HaV / SCBs statistik ägnade sig 1,6 miljoner personer åt fritidsfiske under 2019 och antalet fiskedagar var hela 12,7 miljoner.

Armada Tackle erbjuder abborrebeten som passar de flesta fiskemetoder. Oavsett om du vill trolla upp din rekordfisk, spinfiska med jigg, spinnare eller använda moderna abborrewobbler så hittar du kvalitetsbeten som ger möjlighet till abborre-rekordet.

Armada Tackle produkter hittar du hos din Interfiske- eller Interjaktbutik. www.interfiske.com

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Interjakt Group Scandinavia är Nordens största fackhandelskedja inom jakt och fiske med butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget drivs av passionerade medarbetare som vet vilken utrustning som krävs för att din jakt- och fiskedag ska bli lyckad.

Text: Interjakt
17 november 2020
Skriv kommentar
Dela med andra!