Start
Nyheter Nyheter Insändare
fb
Debatt/insändare Kalender Företagsbloggar Blogglänkar Länkakatalog RSS

Dags för Jakt & Fiskemässan Online 13-15 augusti 2021

Efter en lång sommar har det äntligen blivit dags för branschen att vakna till liv igen och Online-
mässan blir ett utmärkt startskott för den annalkande högsäsongen. Garmin och Interjakt som

är två av de stora sponsorerna till mässan ser såklart mycket fram emot att få dela med sig av nyheter och erbjudanden - men väntar framförallt med spänning på besökarnas reaktioner inför mässans guldkantade live-upplägg. Mässans öppettider är 13-15 augusti och under fredagen och lördagen kommer trion bakom jaktpodden Skitjakt att hålla i rodret som moderatorer för mässan. Timmar av live underhållning med spännande gäster, matlagning och mängder med tävlingar och erbjudanden väntar.

”Det ska bli roligt att äntligen få dela med oss av det som vi kokat ihop under sommaren. Det vill säga: Flera timmar av liveunderhållning med spännande innehåll, välkända gäster och möjlighet för besökarna att interagera med panelen under hela livesegmentet.”, säger Manfred Isberg, Kommunikations- och konceptansvarig. ”Det blir extra roligt att se vad som händer nu till helgen, då det laddats med både utmärkta shoppingmöjligheter och spännande innehåll. Mässan är öppen 08:00-23:00 men endast bemannad 08:00-18:00 om du inte avtalat annat med din utställare”, säger Maria Olsson, Onlinemässan.

Jakt & fiskemässan 13-15 augusti 2021

Mässan genomförs på plattformen onlinemassan.com med Garmin och Interjakt som huvudsponsorer. För att registrera sig kostnadsfritt på mässan gå till jaktfiskeonline.com. Dyker det upp frågor eller funderingar, kontakta oss på info@onlinemassan.com eller kolla in https://onlinemassan.

com/fair/jaktmassan.

Kontakt
info@onlinemassan.com
Registrera dig för att besöka mässan på
www.jaktfiskeonline.com

Text: onlinemassan.com
11 augusti 2021
Skriv kommentar
Dela med andra!